Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VRIJEME JE DA ODE IMAGINARNI ŽUPAN S ČETIRI MANDATA DAMIR BAJS



KAKO BAJS "CUKA" NOVAC?!

Godinama ukazujem kako Damir Bajs, ogrezao je u kriminalne radnje. I sad Bajs hoće spasiti "šuplji" proračun Bjelovarsko-bilogorske županije, a on je prouzročio te šupljine... Gledam ovih dana kako Damir Bajs se brani od optužbi direktora daruvarskih toplica. A u njegovu obranu priskočili su Snježana Mišir i Mladen Marušić koje je Bajs zaposlio u županijskoj upravi.

Ravnatelj daruvarskih toplica i dogradonačelnik gradaa Daruvaru Marcel Medak (HDZ), progovorio je - da Bajs uzima njihov novac kako bi zakrpao rupe u proračunu županije. Tu konstataciju je potvrdio i gradonačelnik Daruvara, Damir Lneniček (HDZ), da župan na podli i ne legalni način uzima novac. Na, te optužbe su ustali Bajsovi ljudi, predsjednica upravnoga vijeća, i optužuje drugu stranu da su oni upravo pronevjerili 600.000,00 kuna.

Taj cijeli jebajluk gledaju i druge odgovorne službe i šute... Bajsova karijera oštečivanja, tj. krađe proračuna traje još od 1999. godine. Snježana Mišir i Mladen Marušić za tisak govore; da nema veće pronevjere novaca u povijesti županije BBŽ-a. To su priče za malu djecu jer; Damir Bajs i Marijan Coner (HDZ), su prije pronevjerili milijune i milijune kuna.. To je stvarna povijesna pljačka Bjelovarsko-bilogorske županije.

No, početi će jednoga dan ispadati "svi kosturi" iz Bajsova ormara. Pita sad ovdje gospođu predsjednicu županijske skupštine Đurđicu Ištef Benšić, što ona misli na ove sve optužbe. I neka se javno očituje građanima naše županije. Neće stalno lopovski karavani prolaziti, i nitko im ništa neće moći,.., i za ništa neće odgovarati...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4018.


Post je objavljen 21.11.2017. u 11:28 sati.