Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Moj život s top blogericom

Svaka medalja ima dvi strane, pa tako i ta sa top blogerin, a pogotovo s top blogerican.

Naime niko se ne pita kako je nama običnin blogeriman koji su u vezi javnon ili tajnin, ili onima koji živu sa top blogerican.

Kako se osjeća muškarac koji se nije maka sa Freš liste, svom trudu unatoč, kad kraj sebe ima mitsko biće top blogericu, koje ga podsjeća na to koliko je u stvari brezuspješan.

Mukte se ja mučin, mukte moji priko sedansto postova, mukte 21464 komentara, od koji san ja kako Annaboni, koju je progutala ona Lavrentija napisa baren pola.

Sve je to mukte, ona će iako napiše tri posta godišnje uvik bit nešto nedostižno, top blogerica.

I kako da se čovik osjeća, ujutro se probudiš i prvo šta vidiš je top blogerica, otiđeš na kavu, kome konobar prvo daje kavu, top blogerici da ne bi meni slučajno.

Mislin nije da se ja žalin, ka da mi je neko drugi kriv, ka da me je ko tira, moga san i ja nać neku običnu blogericu, i bit baja.

Jebiga ko ne bi tija imat top blogericu, jedno od tih magičnih bića, lipši od drugi, pametniji od drugi, ženstveniji od drugi, kuvaju bolje nego druge, crtaju po kolačin, bumbari, kolibri, pasi, mačke i kokondrili in poziraju, aj ti nagovori bumbara da ti pozira je baš, one su glavne svugdi, u školi na gradilištu, na cesti, tržnici, o plažama da ne pričan.

One blistaju, a mi obični se moremo samo nadat da će baren na trenutak dio sjaja i po nama past.


Post je objavljen 14.11.2017. u 19:45 sati.