Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellen3353

Marketing

Glas naše mladosti,moje i tvoje!

Predsjednica i Papa govore o dramatičnim zbivanjima iseljavanja, raseljavanja, takoreći o bijeloj kugi, o pošasti koja vlada ne samo u hrvatskoj, nego u cijelom svijetu i koja je izrazito opasna!
Svjesna sam i vidim sve i užasno me boli to.Na zapadu mladi nemaju perspektive.Oni pate.Oni ne žive, oni su roboti materijalnog stvaranja,oni rade od jutra do sutra i nemaju slobodnog vremena jer su naučeni da rade.Imaju posao, sigurnost,novac,auto,pun frižider ma imaju sve ali nemaju vremena da si nađu svog vršnjaka,odu u disco da žive mladost i život.Zapadni mladi spavaju i rade.Žive život za materijalu i stvaraju podlogu za dalje.
Istočno društvo je suprotno.Mladi istoka imaju vremena, završe školu,budu nezaposleni i žive kod roditelja do 30 i neke.Kava, kafići,izlasci na dnevnom redu.Žive život bez materijale i stvaranja podloge za dalje.
Od 30 godine starosti i jedni i drugi upadaju u pošast bijele kuge.
Zapadnjaci vide da imaju materijalu, ali nemaju život.Istočnjaci vide da imaju život koji nije stvoren na materijali.Tada bijela kuga počne harati i napadati našu mladost, našu djecu, naše mlade,naš život i tu mi stari,stariji moramo djelovati! Našu djecu usmjeriti, pomoći im!Roditelji zapada i istoka moraju djecu spajati.Moraju djecu usmjeravati upravo na ono što im nedostaje! Što je to što jednima i drugima nedostaje ?
Istok i Zapad!
Istoku fali Zapad.
Zapadu fali Istok.
Tek kad ih zajedno spojimo imat ćemo sretnu dječicu koja paze jedno na drugo.Imat ćemo djecu koja posjeduju i jedno i drugo! Naša mladost treba život materijalnog zapada i život raskalašenog istoka da bi stvorili život naših unuka i unučica!Imat ćemo pobjedu nad bijelom kugom i napokon ćemo postati bake i djedovi....

Post je objavljen 11.11.2017. u 09:55 sati.