Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVAR I CIJELA HRVATSKA JE PREUZETA OD STRANIH LEŠINARSKIH FONDOVA !?

HRVATSKA POSTOJI SAMO NA PAPIRU, U STVARNOSTI HRVATSKA VIŠE NE POSTOJI...


BJELOVARSKI MODERNI GIGANT JE FIRMA OD STRANACA.

Naša tvornica i mesna industrija CROMAX je otišla u ruke stranih financijskih investitora. Na tvornicu mesne industrije u Bjelovaru, je stavljena hipoteku. Ta tvrtka kao pod nekadašnjim nazivom; "5. Maj", "Bilogora" Cormax, BIM. itd. Na nju su se upisali strani lešinarski fondovi iz Hong Konga - Kine.

Dugovima, korupciji, kriminalima, uhljebljenosti, bezakonju, i besparici,.., nema kraja. Nije to više sjaši Kurta, da uzjaši Murta. Takva, izjava više ne vrijedi. Bolje ovo zvuči; Sjaši Kurta, da opet uzjaši Kurta. Ovo sve što se dešava je teška sramota za obezglavljeni narod... Je ste li zaboravili lokalne političare koji su svemu tome kumovali: Željko Ledinski, Đurđa Adlešič, Miroslav Čačija, Marijan Coner, Mladen Markešić, itd.

I general Maladen Markač je kriv za CROMAX, treba se samo sjetiti svih njegovih obećanja, na kojima je postao i saborski zastupnik HDZ-a, za bjelovarsko-bilogorsku županiju. Izbezumljeni narod gleda kako sve redom se prodaje strancima, i kako sve lančano redom ide u rasulo... Ovo je samo nastavak destruktivne politike; koja je nastala od 1989., pa sve do danas 2017. godine.

Zbog ovakve zločinačke politike koja se ovdje provodi, naša djeca nemaju; gdje raditi, nego su prisiljeni odlaziti van iz Hrvatske.--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3984.


Post je objavljen 10.11.2017. u 10:24 sati.