Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVIMA NAMA VLADIMIR GREDELJ PRIJETI!



Znadem Vladimira Gredelja, dok je još bio mladić koji je studirao, i to prvu godinu pravnog fakulteta.. Dolazio sam kod njega kući, i u drvenoj njegovoj šupi smo svirali gitaru... Tada, Vlado je zarađivao novac na taj nači; što je izrađivao kožne torbice za žene... To je bilo iza zgrade uprave šumarije, na Matoševom trgu u Bjelovaru.

Vlado je jedno vrijeme poslije fakulteta se bavio sa muzikom, odnosno imao je svoj bend u kojemu je pjevao. Onda poslije je postao sudac, na Županijskom sudu u Bjelovaru. Zatim je izabran za predsjednik toga suda. A bio je i predsjednik udruge hrvatskih sudaca. Njegove sve javne i privatne nastupe mogao sam razumjeti do te granice, dok Vladimira Gredelja, nije pokvario novac..

Dok je Vladimir postao predsjednik Županijskog suda u Bjelovaru, onda su krenule njegove razne špekulacije. Tada je zaposlio neke svoje ljude, i na taj način ih za sebe zadužio... No, otišlo je, i puno novaca na obnovu i renoviranje suda... Navodno je utrošeno 23,5 milijuna kuna. Da bi za par godina kasnije fasada na zgradi suda se počela potpuno osipati.. Otišlo je puno novaca, i na službene aute, i putovanja... itd. Donekle tada sam bio s Vladom dobar, i uvijek smo se pozdravili, dok Vlado, kao advokat nije ove godine napravio lažnu tužbu protiv mene... A to je učinio kao što sam rekao zbog novaca...

Vladimiru Gredelju nije cilj; ni istina, ni pravda, ni pravni zakoni,.., veće brzi novčani profit... I na taj način je izgubio svoje prijatelje i poznanike, i poslovne partnere... Dok su po gradu Bjelovaru, ispisali "grafite" po javnim WC-ima, i pravoslavnoj crkvi; "Gredeljov ured", tada sam stao u obranu Vlade, dao sam priopćenje Udruge "Štit", da osuđujem takvu "harangu" i postupak... Između ostaloga sam se ogradio od toga čina - jer zlonamjerni ljudi ispod "grafita" su potpisali "Štit":

Poslije smo se sreli u trgovačkom centru "Konzum" ja i Vlado, tada mi se je Vladimir Gredelj zahvalio, na korektnosti, to što je u novinama izašao moj demanti... Vladimir Gredelj svima nama sad prijeti, i to nije od njega ni malo korektno.... I na kraju ovoga svoga teksta ću reći: Vlado jako griješiš, i to nije dobro... I prestani piti vinske kapljice...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 09.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3981.


Post je objavljen 09.11.2017. u 17:24 sati.