Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NA POMOLU JE VELIKA KRIZA U ŠPANIJI - SLIČNA SINTAGMA JE I U BOSNI I HERCEGOVINI.

Tri velika balkanska zločinca - a ni jedan nije živ?!KAKO RAZMIŠLJAJU BOSANCI I HERCEGOVCI I MUSLIMANI DANAS? !

U emisiju BBC-a USA, "Hard Talk" (Teški razgovori) u Subotu 28. listopada 2017., o situaciji u Kataloniji, voditelj BBC-a, dakle Englez, pita predstavnika Vlade iz Madrida, gosp. Toleda: "Zašto vaša vlada neće da pregovara sa predstavnicima Katalonije?" A Toledo odgovara:

"U demokraciji se o takvim stvarima pregovara u Parlamentu. Pa vi Englezi ste izumili Parlamnt gdje će se po nekim pravilima, legalno donositi odluke. A u Parlaentu postoji Ustavna komisija u kojoj se odlučuje upravo o tim pitanjima."

A naš ludi Alija, poslije pravo-snažnih odluka Parlamenta Republike i poslije odluke svijeta da prizna Republiku BiH reče: "Pregovarati se mora." i sjede da kasapi taj od svijeta prizanti Ustav RBiH i granice Republike BiH sa neprijateljima Republike BiH Kardžićem i Bobanom, mada ni Srbi ni Hrvati u BiH, za razliku od Katalonije nisu imali historijske etničke teritorije, niti administativne jedinice.

Cesto vidim da se Bosnjaci opredjeljuju na jednu ili drugu stranu. Što se mene tiće ja sam uz Katalonce. Oni su u položaju Bosnjaka i Albanaca u bivšoj Jugoslaviji. Njihov jezik se potiskuje, njihovu slobodu je fašista Franko ugusio u krvi itd.

Druga je stvar u tome sto se mi ne trebamo miješati u tu borbu ni na jednu stranu, zbog naše situacije. Katalonija nije nastala genocdom kao Republika Srpska, ali bi u slućaju otcijepljenja Katalonije naši Srbi i posrbice sigurno počeli da prave paralele Katalonije i RS-a. Katalonce trebamo pomoći humanitarno, ako zatrjeba, jer su i oni pomagali BiH za vrijeme genocida i agresije, za razliku od onoga lupeža Xavijara Solane, Španca koji nam je kopao jamu na svakom koraku.


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3976.


Post je objavljen 07.11.2017. u 21:40 sati.