Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GOSPODINE DALIBORE MILKOVIĆU HOĆETE LI DATI SVOJU OSTAVKU NA MJESTO NAČELNIKA PROMETNE POLICIJE U BJELOVARU, JER NE RADITE SVOJ POSAO KAKO TREBA?!

KOME SLUŽI TAKVA POLICIJA?!

OTVORENO PISMO NAČELNIKU PROMETNE POLICIJE U BJELOVARU.

Samo ću spomenuti ovaj jedan događaj (od njih tisuću), kako vaša prometna policija nije obavila posao u srijedu 01. studenoga 2017., kad su se nepropisno naparkirale stotine auta na javnu površinu, odnosno u park "Borik" i pješački nogostup... itd. Ako je bio dan svih svetih, ali zakon se mora primjenjivati, i nikome se ne može opraštati prekršaj. Jer pred zakonom su svi isti... Pitam vas: koliko ste njih tada kaznili, na novome groblju "Borik", i na starome groblju "sv. Andrija".

Izmišljate da sam ja neki prestupnik zakona, a ja mislim da nema gorega prestupnika od vas. Drugima fingirate i podmečete, kad ukazuju na vaše anomalije... Ja mislim da vi niste sposobni da vodite prometnu policiju u Bjelovaru, pa vas pitam; gospodine Dalibore Milkoviću, hoćete li dati svoju ostavku na mjesto načelnika?!

Vaš prometni policajac Saša Maras, je uhvaćeni u kriminalu, kako je zlouporabio svoju službu i ovlasti - kada je već napisanu kaznu Siniši Brkiću, podero je kaznu, i izbrisao dvije fotografije iz službenoga aparata.. Dana 18.03.2016., u petak u 15,20 sati, prometni policajac Saša Maras bio je u društvu sa još jednim policajcem, on je oprostio kaznu koju je već napisao za krivo parkirani BMW BJ434FR, na raskršću ulica A. Šenoe i A.B. Šimića, u Bjelovaru.

Puno puta se je dokazalo da; vi ili niste sposobni obavljati svoju dužnost, ili je ne znate ili ste korumpirani?! Nešto od ovoga troje sigurno jeste... I na kraju ovog moga otvorenoga pisma vama kažem - da istinu sigurno ne možete ušutkati i pobijedit,..., niti je utišati, niti zastrašiti - kada mi šaljete "svoje" policiju na vrata kuće...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 03.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3968.Post je objavljen 03.11.2017. u 14:12 sati.