Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vrtuljak ljubavi

Trenutno je u jednom oglasniku oglašena prodaja 1565 kuća koje koštaju milijun eura i više.

Ne znam šta vi radite kad želite očistit glavu od loših misli i kojekakvog smeća, ja čitam oglasnike.

Prije dok sam više poslovno putovao, po tim Europama, poslijepodne bi kad bi krenuo u hotel, kupio oglasnik i obzirom da se za razliku od nekih blogerica služim s više stranih jezika, listao oglase i gledao što ljudi prodaju.

Gadno je po tim Europama, ručaš popiješ čašu vina, i ćao đaci niko te ne jebe do sutra ujutro, za razliku od toga u regijonu, ručaš i onda nastaviš pit, pričaš o nogometu, ženama, politici, jebeš mater onoj naciji koje nema za stolom, i uto dođe večera, pa večeraš, onda piješ, i na koncu te taksi vozi u hotel, a ujutro nemaš pojma di si bio, di ti je auto, i šta ti ja znam.

Srećom onaj ko je doša po domaćina zna di vas je pokupio, pa onda domaćin dođe po tebe, pa se čudite kako ste se ubili prošlu noć, i onda otiđete do birtije po auto, pa svratite na rakiju i onda sve otiđe u pizdu materinu.

Ti stranci su skroz u kurcu, moš sve dogovorit mailom da čovika i ne vidiš, u regionu prvo riješiš flotilu janjaca i odojaka, popiješ rakije dovoljno za balzamirat konja, i onda malo pričaš o poslu.

Svašta možeš saznat iz tih oglasnika, recimo da u Njemačkoj možeš kupit lipu kuću za tries tisuća eura, ka kod nas u Slavoniji, u Italiji možeš i za manje, jedan put mi je bilo jako dosadno pa san iša doli na granici apulije i Kalabrije gledat neko imanje, za dvaesipet tisuća eura u nekoj njihovoj zagori si moga kupit kamenu lipu staru kuću sa velikin maslinikon.

Talijan mi je reka da svi bižu od tamo u gradove, a da imanja kupuju Švabe, Englezi i Skandinavci.

U Španjolsku i u Portugal već za osam devet tisuća eura moš kupit kuću, i to malo izvan grada, recimo dvaes kilometara od Brage, kupiš kuću i kurčiš se da imaš kuću u Portugalu, ideš na godišnji tamo, kupiš dobar rabljeni auto za sedamsto eura i mantaš di oćeš.

Recimo u Litvi ili Latviji nema tako jeftinih kuća, ko bi ga zna zašto su u Portugalu jeftinije kuće na selu nego u Latviji, a i šta će ti, bolje zvuči da imaš kuću u Portugalu nego u Latviji, kad bi kupija kuću u Latviji rekli bi ti da si manit.

Tamo u Latviji, te poslovni partneri ne odjebu, nego idu s tobom okolo i piju balzam, to je neka njihova rakija kojoj u opisu piše da izgleda ka rabljeno motorno ulje, ali da je super, radi se od stotinu neki trava i liči na jeger, samo je bolji od jegera.

Eto ako otiđeš u Latviju moš se balzamirat do mile volje, jer tamo nikad nije noć, ako dođeš liti, valjda je zimi uvik noć ne znan nisan bijo zimi, samo se malo ka smrkne oko četri ure, a onda opet iskoči sunce, valuta im je jača od eura, pa ti sve pari jeftino, i onda se balzamiraš i ćakulaš, ako izgubiš poslovnog partnera, neko će pričat s tobon, dobar neki narod ti Latvijci, osim ako ne pokušaš s njima pričat ruski, onda niko neće da govori s tobom, osim Rusa kojih ima masu, i tako taj beskrajan daj traje i traje i traje ......





Post je objavljen 30.10.2017. u 15:28 sati.