Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

B12

Eto na, probudin se i pročitan vijesti i zanimljivosti, i odma se pripadnen.

Eno piše da su vegeterijanci skloni tepresiji, i da to šta ne idu meso more rezultirat upalon mozga, isto ka da su oprali kosu pa odma izašli vanka.

Kažu da in fali neki b12 kojega ima samo u kravi i prasetu i ostalim mobilnin objektima.

Sa san ja zabrinut za Čarapu, ona mi je baš simpa, a vidiš more dobit upalu mozga, ka šta su je neki drugi vegeterijanci ovde već dobili, a meni bi bilo ža.

Piše još da ni vegeterijanci ne moraju dobit upalu mozga, ako uzmu ti b12, koji se izvlači iz krave ili praseta.

Piše još i da je neka hrabra mlada esdepejka dobila posal Brez kvalifikacije, u Splitu, i da njen muž automehaničar vodi arhivu u vodovodu Splickom, ali o tome će vam više reć kolegica Annaboni, ona je zadužena za to zapošljavanje bez kvalifikacija.

Prvo su svi ljudi bili vegeterijanci, jer su bili linčine i bilo in je tlaka trčat za jelenon, pa su samo pasli travu, izgledali su ka oni krapinski Zagorci šta su živili u pećinan, ličili su na dešvani znak pitanja i bili gadni ka feministkinje.

Onda je pa meteorit i ubija dinosavuruse, koji zato šta su bili ubiveni nisu mogli bižat, pa je krapinski Zagorac reka : Nu mesine, pa su Zagorci navalili kusat i ispravili se, i počeli ličit na čovika.

Dakle nije istina da je Čovik posta od majmuna, nego je samo neko vrime ličija na majmuna, jer nije ija meso.

Drugarica Meca je napisala zanimljiv post o blogericama koje seksualno iskoriste blogere, i onda ih odbace. To ko predator, gori od oni dinosavurusa koji su fala Bogu ubiveni, samo čuči i čeka kad će neki krhki i nezaštićeni bloger naić da ga zaskoči.

Samo ga usmjerava, lagano preparira, osjećajnon blogeru piše komentar i oblizuje se.

Jebate koje su to kuguarke, nezasitni apetiti, koliko su nevini blogera progucale, njima ne fali b12, jebe se nji za te travuljine, one volu meso, najviše mlade pisnike, njiman se igraju ka s miševin dok i ne slomu.

Evo recimo krava, jes vidija kolika je krava, e a moš tek mislit kolika bi bila da ide meso, bija bi slon moj kurac najveća odajuća beštija, krave bi bile veće od dinosavurusa.

Dražen je završija svoju epsku borbu sam sa sobom i nekim blogericama, izgleda da je dobro prošlo, nije ubija sam sebe, niti su ga dokrajčile neke blogerice, ni glupi komentari.

Dražen je dobar čovik, nije ka neke blogerice, ponekad malo preosjetljiv, more bit da i njemu fali b12, ali nismo li svi ponekad preosjetljivi, nemamo li svi svoju Ahilovu petu, jedino što nemamo svi, nemamo snage za barem pokušati se obračunati s vlastitim slabostima, nego ih neke blogerice njeguju, za razliku od kolege Dražena koji se eto bori sa tuđim i vlastitim demonima. Neke blogerice ne da se ne bore protiv demona, nego orgijaju s njima, razmnožavaju se, pozivaju ih na parenje, i onda skupa s njima napadaju nevine blogere.

Ne da mi se više pisat, nego eto za kraj da uputim apel, vapaj, krik, našoj Čarapi, uzmi taj jebeni b12, nemoj postat ka neke blogerice sa demonima, ili neki Blogeri sa upalon mozga, mi te volimo baš takvu kakva si, ako ne viruješ meni pitaj Mecu.

Post je objavljen 29.10.2017. u 10:12 sati.