Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OVAJ HRVATSKI NAROD JE; ZBUNJEN, BOLESTAN I IZGUBLJENI...



U zadnje vrijeme slušajući dnevnik HRT-a od prvoga programa hrvatske državne televizije, ne mogu ostati ravnodušan na takve vijesti.

Dana 13. listopada 2017., u Petak čuo sam frapantan podatak; da je hrvatski narod prošle godine 2016., potrošio na tablete i kemikalije "šest milijardi kuna", i to na Kardiovaskularne bolesti i živčane bolesti....

Dok sve redom propada u gospodarstvu i ekonomici, i duhovnom životu ljudi, danas (22.10.2017.) u nedjelju u vijestima u 19,00 sati, iste televizije - čujem i gledam takve gluposti: Kako je uspio koncert za pamćenje od Gibonnija.

Između ostaloga bila je i ova vijest; da na Jadranskom moru u Šibeniku, se je održala vojna vježba "prekrcavanje vojnika" s jednog broda na drugi brod... Te, tom prigodom je ministar obrane Damir Krstičević, dao ovu izjavu: "Spremni smo!", "Ovo je pobjednička vojska", e takve "blic" svakodnevne teme - prodaju se ne samo nama, nego prodaju se i u medijima u Srbiji, kako su kupili "šest ruskih borbenih aviona MIG".

Gladan i bijedan "hrvatski i srpski narod" sluša sve te gluposti, i boleštine,.., i čudi se zašto sve redom propada... Ustanovimo sad ovdje: Tko je lud? A tko nije lud? I tko je u pravu, i tko nije u pravu?

Dok se ovaj hrvatski narod ne počne okupljati oko istine i pravde, i svih pravih vrijednosti - nema mu do tada budućnosti... Vi koji ovo pročitate možete ovdje kalkulirati, i ostati ravnodušni,.., nećete tako ignorirati mene - nego sebe..

Od 100% slušamo 90% posto lažne i nevažne informacije, koje nemaju nikakvo značenje i vrijednost za Hrvatski narod. Odnosno to su "sotonska i đavolija" djela, koja destrukciju siju u svim pogledima... Ni drugi programi nisu ništa bolji na drugim televizijama, samo "demonski" uzimaju pažnju i koncentraciju od ljudi...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 22.10. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3939.


Post je objavljen 22.10.2017. u 19:44 sati.