Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rantipole

Marketing

Igrice

Pozdrav svima wave
Ovdje Ivana i danas ću vam pisati o igricama.
Igrice mogu svima biti zabavne bilo da se radi o onim koje igrate na laptopu, mobitelu ili playstationu.
Ja obožavam igrati igrice na sve tri platforme stoga ću vam danas podjeliti svoja iskustva i nešto više reći o samoj igrici.
Pa krenimo :)

MOBILNE IGRICE

Što se tiče mobilnih igrica izdvojit ću vam tri igrice koje se meni najviše dojme a to su : Clash of Clans , Asphalt 8: Airborne i The Walking Dead : Road to Survival .
Sve tri su igrice dostupne besplatno za instaliranje.
CLASH OF CLANS
Ova Supercellova igrica je meni jedna od dražih,logično. Imate svoje selo koje možete unaprijeđivati raznim građevinama koje je vam osiguravaju novac,elixir ali i obranu od drugih napadača koji žele smanjiti vaše trofeje i opljačkati selo. Također i vi možete napadati druge što vam osigurava trofeje i zaradu te naposljetku veću ligu. Jako je važno čuvati i dobro zaštiti Town Hall jer je to "srce" vašeg sela. Ja sam 3.zlatna liga i level 52. dok mi je Town Hall na 9.levelu.
CLASH OF CLANS - PlayStore


ASPHALT 8: AIRBORNE
Ovo je odlična igrica za ljubitelje adrenalina, brzine i naravno utrkivanja autima. Možete sami urediti svoj auto koji će se odlikovati vašom kreativnošću ili možete skupljati novac za one najbolje aute. Ova igrica je jako zanimljiva i jednom kad ju počnete igrati jednostavno nećete moći prestati.
ASPHALT 8: AIRBORNE


THE WALKING DEAD : ROAD TO SURVIVAL
Obožavam gledati The Walking Dead pa tako i igrati igrice na tu temu. U ovoj igrici imate svoje selo odnosno grad u kojem pokušavate ponovno zaživjeti život. Gradite farme, skladišta za hranu i materijale, imate trening kampove gdje trenirate ljude koji će postati sposobni za borbu protiv walkera. Možete se i pridružiti nekoj zajednici s kojom ratujete protiv drugih i osvajate teritorije.Sve u svemu ovo je odlična igra.
TWD : ROAD TO SURVIVAL


RAČUNALNE IGRICE

Ovdje ću vam predstaviti 3 igrice koje igram na laptopu a to su : COD 4, Last Man Standing i CS:GO. Ove igrice nisu besplatne što znači da ih morate platiti.

COD 4
Ova svjetski poznata igrica oduševljava publiku diljem svijeta pa je tako i mene. U igrici ste vi vojnik koji mora izvršavati zadatke koje mu naredi zapovjednik. Isto tako morate ubijati protivničke vojnike. Igrica ima odličnu grafiku i zvukove te vjerujem da će vam se svidjeti.



LAST MAN STANDING
Ova igrica je besplatna. Možete ju instalirati putem Steam-a. Zapravo ovo je besplatna verzija PUBG-a što ne dokazuje njezinu lošiju kvalitetu jer je ova igrica odlična. Dakle možete ju igrati u single mode-u gdje ste zapravo sami protiv svijeta ili možete igrati u timu sa primjerice vašim prijateljima. Možete uređivati vašeg igrača ,kupovati mu ali i tražiti oružje po kućama. Morate ubiti ili biti ubijeni,odluka je na vama.
LMS STEAM
CALL OF DUTY - COD4

CS:GO
Za ovu sam igricu saznala putem You Tube-a i tada sam se oduševila karakteristikama igrice i toliko dobrim prikazom i izborom oružja. Obožavam ovu igricu. Igricu morate kupiti i to možete učiniti putem Steam-a. Vjerujte mi nećete požaliti. Igrica omogućava multiplayer mode gdje možete igrati s prijateljem.
CS:GO - STEAM


IGRE NA PLAYSTATIONU

Mislim da svi znamo što je PlayStation pa tako to ne moram puno objašnjavati. Igrice koje igram putem njega su : FIFA17, Assassin's Creed i KillZone.

FIFA17
Igrica u kojoj se zapravo radi o nogometu je jako zabavna. Dobro,možda vam u početku neće ići toliko dobro no s vremenom možete postati profesionalac. Naravno ovu igricu možete igrati sami ili s prijateljem. Isto tako možete odabrati svoju momčad,kreirati svoju postavu...


ASSASSIN'S CREED
Igrica koja vam kaže da je vaša sudbina u vašoj krvi odmah može predočiti o čemu se radi. Naime vi ste Assasin koji se bori sa zlim ljudima kako bi pobjedila pravda no ne u smislu da odmah svi krenu slaviti nego kako vaši prijatelji i najbliži ne bi stradali.Igrica je totalni zakon.


KILLZONE
Nasilna igrica ratne tematike koja je oduševila igrače diljem svijeta. Igrica ima odlične perfomanse pa je oduševila i onu najzahtjevniju publiku. Meni se sviđa jer taj rat djeluje tako realno stoga vam svima preporučujem ovu igricu.


To bi bilo sve od mene za danas.Vidimo se u sljedećem postu.
Ivana.

Post je objavljen 21.10.2017. u 13:57 sati.