Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTIŠAO JE MOJ POLICIJSKI PROGONITELJ ŽARKO ČANAĐIJA, NA SMETLIŠTE MUP-a RH.


Na fotografiji: Ništa bolji ljudi od Žarka Čanađije, jesu; Dragutin Vurnek i Đuro Kalinić.

Žarko Čanađija (bivši načelnik policije u Bjelovaru) nije prošao ni na jednome natječaju za načelnika u policiji, očito je da pravda ga sve više stiže. Taj policajac je dosta godina ruši ustavni poredak, i krši sve zakone republike Hrvatske. Često je zlo upotrijebio svoj položaj i ovlasti. On je bio jedini načelnik koji je imao oko dvadesetak kaznenih prijava.

Čanađija je manipulirao sa svojim policajcima s kojima je zapovijedao, on jednostavno ih je trošio kao "baterije", koje su se poslije našle bačene na smetlište... Džabe je bila utrošena sva energija tih "baterija", i one su imale samo za cilj proganjanja Branka Stojkovića, i stvaranje lažnih sudskih procesa...

Prije natječaja sam pisao ministru hrvatske policije gospo. Davoru Božinoviću, kojega sam upozorio na bezakonje i kriminal u policiji u Bjelovaru. Ovdje prenosim jednu od pismenih predstavki:


----------------------------------------------------------------------

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Adresa: Đurđevačka cesta 159
TROJSTVENI MARKOVAC
H R V A T S K A

MINISTAR: Davor Božinović
Ministarstvo unutarnjih poslova - MUP - RH
Adresa: Savska cesta 39
HRVATSKA, 10 000 Zagreb

Poštovani!

ministre policije Davoru Božinoviću, u policiji u Bjelovaru, sam podnio niz kaznenih prijava,.., između ostaloga jedna od njih se odnosi; protiv nepoznate osobe "N.N", koja po gradu Bjelovaru, lijepi svoje letke, tj. plakate u kojim se mene sramoti i napada moju obitelj... Sve kaznene prijave koje sam podnio policija nije ništa učinila. Zadnji plakati koji su bili na javnim mjestima po gradu u obliku "smrtovnice", u kojima se poziva na moju likvidaciju... Pa, živjela naša pravna država Hrvatska!

Da, bude apsurd još veći koji svjedoći o nesposobnosti policije, ili korumpiranosti,.., jučer u nedjelju (17.09.2017.) ta ista smrtovnica protiv mene je osvanula na kanalu "You Tube", što je čisti dokaz da onaj tko to čini - ruga se i meni i policiji... A taj nepoznati je otvorio i "Blog stranicu", gdje vrijeđa mene i moju obitelj, te prijeti i nacionalno me ocrnjuje... Širi ne osnovno mržnju protiv mene i moje obitelji... Moram i ovo reći da i policija u Bjelovaru, mi je nanesla puno štete, i to mome imenu i prezimenu, čašću i dostojanstvu...

Ovdje koristim priliku da vam izrazim svoje nezadovoljstvo sa radom policije u Bjelovaru, te kako su (sad) pred-izbori za načelnika policije u BBŽ-u, zato ne bi valjalo da bude izabran netko od ovih policajaca: Žarko Čanađija, Hamdija Muharem Mašinović, Dražen Prapotnik, i Dragutin Vurnek... Od svih tih kandidata je najpošteniji Jakov Bukvić, koji se je već dokazao sa svojom stručnošću u Policijskoj upravi u Bjelovaru.

S poštovanjem !
Branko Stojković
U Bjelovaru, 18.09.2017. godine
11,41 sati


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.10. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3933.


Post je objavljen 18.10.2017. u 10:21 sati.