Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obd2express

Marketing

Elsawin vs etka vs etosa: u čemu je razlika?

Etka, etos, a ElsaWin su elektronički katalozi za VAG vozila, ali to ti sve napraviti istu stvar? Ili kako su oni različiti jedni od drugih? raspravljati



Što je etka:

Etka je službeni elektronički katalog dijelova (EPC) za motorna vozila Volkswagen koncerna. Pokrenut u 1989, etka SupersededPNG starijim dijelovima knjige i kataloge mikrofilmova bazi. Etka je skraćenica od njemačkog: Elektronischer Teilekatalog.



Što je Elsawin :

ELSAWIN je Servis i popravak radionica softver zapravo koristi Audi glavnih dilera i tvornički tehničara diljem svijeta, to se odnosi na automobile (s različitim količinu informacija) od 1947. do danas. To zorgt Servisiranje vodiči, radionica - popravak priručnici, električni sustavi - električne sheme, Body Works.



Što je Ethos:

Etos, rezervni dijelovi naručiti sustav za Volkswagen, Seat, Škoda, Audi i Volkswagen gospodarska vozila OEM dijelova, omogućuje da rade brže i učinkovitije.



Elsawin vs etka vs Ethosu:



Elsa je radionica priručnik

Etka je katalog dijelova

Ethos je dio sustava naručivanja



Etka - katalog dijelova za internu upotrebu LNG. Odvojeni verzije za Audi / VW, Škoda i Seat. Vrlo nezgodno korisničko sučelje.
Katalog Dijelovi za VW, Audi, Škoda i Seat - etosa. Puno više user-friendly sučelje.
ELSA - program za popravke itd Za internu upotrebu VAG.



Etka će vam pomoći odrediti broj dijela dijelom na zbor mjesto crtež.

ELSA će vam pomoći s električnim shemama i opisu popravak operacije.



Ekta je softver koji trgovci koriste kako bi pronašli rezervnih dijelova (VW, Audi, Seat, Škoda), kroz traži po modelu, itd ... i omogućuje uređivanje dobrog materijala u vozilima ili kupaca (tu sam ja jedan od mene, ja ga na moj računalo i vidjeli preokret u Conces).
Elsawin je elektronički tehnički časopis nekako mi se čini. Dakle, uopće nije isto zvanje.
Etka je u katalogu ili rezervnih dijelova (eksplodirale pregleda, cijena)

Elsawin je popravak priručnik (kao tehnički IT pregleda)



Katalog rezervnih dijelova je „etka”

ELSAWIN na tvorničke radionice priručnika.



Elsawin je dostupna javnosti ... po cijeni. mislim

Etka je samo prodavač. NY kopije koje vidite oglašeni na internetu su piratske kopije.



Etka je više od kataloga. Ono što sam pronašao najviše korisno je dijelovi / zbor dijagrami. Nisam mehaničar, ali sam igrati jednu u mojoj garaži ... Ti dijagrami, u kombinaciji s brojevima dijelova / imena su stvarno mi je pomogao imati bolje razumijevanje o tome kako stvari funkcioniraju. Njegova je također velika pomoć u traganju za rezervne dijelove (što je ono što je značilo da ne)



Elsa pokriva cijelu paletu vozila, VW, Audi i Seat, od 1986. do 2005. godine (ako je novi primjerak, neki od starijih stvari se brišu kada je CD dobiva noviji) ima sve informacije koje je prodavač radionica dobiva, to je sve dizajniran oko zastupstvo i njihovih alata. To je posebno dobar za trgovine poput moje u kojima radimo sve VW Audi automobila. To je 8 nastupa i dolazi na 4 DVD-a



Svi su po mom mišljenju komplementarni ....

Src:
http://blog.obdexpress.co.uk/2017/10/18/elsawin-vs-etka-vs-etos/

Post je objavljen 18.10.2017. u 05:47 sati.