Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Alka Vujica

Nije lako danas imat dicu, ako ga klepneš, dite odma zove plavi telefon, i dođu jake snage mupa i strpaju te u pržun.

Ako ga i nisi opandrčija, nego si mu jeba mater, jer je došlo u pet ujutro a ne u ponoć kako ste se dogovorili, isto će te strpat u pržun pa ti onda dokazuj da si mu samo jeba mater, a da ga nisi prokinija.

Zato je najbolje frustracije koje ti učinu tvoja dica, ličit na tuđon, jer recimo ako nategneš tuđe dite, ili će te oslobodit, ili ćeš dobit društveno koristan rad, šta je i jedno i drugo bolje nego ić u pržun.

Ima neki ljudi, koji su uglavnon žene, koje odgajaju dicu na način da in sve rastumaču i da in daju brezgraničnu ljubav, to je sad trend, pa svi govoru da tako odgajaju dicu.

Odma van mogu reć da brezočno lažu.

Najlakše ćete pripoznat ko ima te suvremene metode za odgajat dicu, a ko in povremeno jebe mater, i zeru i klepne, tako da in pogledate dicu.

Ako se dite ponaša ka zadnji kreten, to je sigurno produkt brezuvjetne ljubavi i tumačenja, odma možete čestitat počinitelju na savršenon suvremenon odgoju.

Dakle ona dica šta se valjaju po podu, tlaču sve oko sebe, urlaju na roditelje, i svakome upadaju u rič, to su ti kojima su matere sve rastumačile i pružile brezuvjetnu ljubav.

Te emocijonalno uznemirene dice ima sve više, jerbo ovi šta nekad ditetu jebu mater, i klepnu ga kad gura kacavidu u struju, oni seru, lažu i daju za pravo ovima koji kad in dite gurne kacavidu u struju, ditetu tumaču istosmjernu i izmjeničnu struju.

Jebate ti lažovi su krivi za sve na svitu, evo recimo u Njemačku, 95 posto švaba podupire gej brakove, a priko pedeset posto nji ne bi prihvatilo da njihovo dite bude gej

Dakle moremo reć da je u Nemačkoj gej okej, ali ne u mojon kući.

Ili recimo vas ovde, vi bi svi podržali prava Roma, i popizdili na mene kad kažen da su cigani, iako za razliku od vas ja i među fejspuk prijateljima imam nekoliko roma i nekoliko cigana, e sad bi ja vas pita, da u vašoj kući imate stan za iznajmljivanje bi li ga iznajmili romskoj obitelji s petero malih cigana.

Recimo da je anonimna anketa u pitanju, ja mislin da bi vas osandeset posto napisalo da bi, e sad mene zanima zašto lažete, jel mislite da ste bolje osobe ako lažete, mislite li da će vas ljudi više volit ako lažete, evo ja ne lažen a svi me volu, volu me više nego vas.

Ako niste znali onako kako vi znate kad neko sere, tako i svi mi ostali znamo kad vi serete.

Eto toliko

Sad morete nastavit dalje pisat veličanstvene postove o toleranciji, ljubavi, iskrenosti, razumijevanju, i svemu ostalom šta vas krasi in your dreams.

Pusa


Živila Alka Vujica


Post je objavljen 17.10.2017. u 14:13 sati.