Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/urvvukovipgz

Marketing

POMOZIMO LUCIJI !!!

hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska


Pozivamo sve Vas koji možete i želite da se pridružite akciji kojoj je cilj da naša velika braniteljska obitelj pomogne Luciji, kćeri branitelja i pripadnika 9. GBR "VUKOVI" Lylli i Miroslava Delinca kako bismo joj olakšali put ka ozdravljenju.

Lucija je prošla 2 kemoterapije +1 u sklopu transplantacije koštane srži u lipnju ove godine... trenutno se nalazi na zračenju na Onkologiji u Rijeci.. ne znamo što je još čeka i nema više prevelikih opcija jer ona više ne smije primati kemoterapiju (ubila bi je!), preslaba je i izmučena cijeli tijek liječenja i stadij bolesti jako je neizvjestan.. Obzirom da samo Miroslav radi (Lylli vodi brigu o Luciji i ostaloj obitelji) njegovi financijski prihodi nisu dovoljni za sve troškove koji su potrebni za ovakav vid liječenja i rehabilitacije naše Lucije.

Vjerujemo da ćemo i ovaj put pokazati veliko braniteljsko srce i pomoći Luciji.

Svoj prilog možete uplatiti na niže navedeni račun otvoren kod

Privredna banka Zagreb,

Miroslav Delinac... IBAN:HR0223400093203256801..






mahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmah



Post je objavljen 16.10.2017. u 23:53 sati.