Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Prva večernja zvijezda Susan Elizabeth Phillips







Prva večernja zvijezda Susan Elizabeth Phillips

Izdavač: Mozaik knjiga

Osmi dio serijala Chicago Starsa


Piper Dove nakon smrti oca želi postati najbolja istražiteljica u Chicagu. Njen prvi posao-pratiti slavnog Coopera Grahama , bivšeg vođu navale Chicago Starsa. Piper je toliko loša istražiteljica da je Graham vrlo brzo otkrije, a njegovo otkriće da ima vrebačicu ni najmanje ga ne veseli. Graham ima svoj noćni klub koji je otvorio nakon što je prestao s aktivnim sportom. Povukao se sa sportske scene i iz Chicago Starsa kada je bio na vrhuncu karijere. Kako bi “neprijatelja” imao u blizini ( u ovom slučaju Piper) ponudi joj posao u svom klubu. Njezin zadatak- pratiti zaposlenike i otkriti nepravilnosti. Piper ima dobro zapažanje i u kratkom vremenu otkrije dosta toga što je samom Grahamu promaklo. U kratkom vremenu Piper postaje i izbacivačica u tom klubu , ali i Grahamova tjelohraniteljica što on čvrsto odbija priznati kako mu je tjelesni čuvar potreban. Ali biti će jako sretan kada se u nekim situacijama Piper nađe pored njega.
Graham i Piper uopće se ne podnose, Piper je jedna od onih žena koje drže do svojeg stava, ne boji ga se i suprotstavlja mu se bez obzira tko će biti u pravu, a za Grahama je Piper u ovom slučaju pravo osvježenje. Sušta suprotnost svih njegovih dosadašnjih djevojaka. Radeći zajedno jedno drugom se počinje uvlačiti pod kožu ,a da nisu ni sami svjesni što ih je snašlo. To je samo početak njihove priče, oni ne podnose poraz , na kušnju stavljaju sami sebe i jedno drugoga sve u cilju da otkriju što je u životu najvažnije……. Hoće li im uspjeti?

Oduševljena sam ovom knjigom, pravo osvježenje nakon duljeg vremena. Ok, osim Zvijeri od Ward, ona se ne računa jer sam i s njom bila više neko oduševljena. Priča kakvu može napisati samo Susan. Oboje tvrdoglavi kao mazge koji se igraju živcima njih samih i njihovo neprestano natezanje tko je u pravu, te nas čitatelja jer jednostavno ne znaš da li bi navijao za Piper ili opet za Grahama. Slobodno mogu reći da se Piper i Graham igraju mačke i miša sve dok oboje ne budu uhvaćeni u klopku ljubavi. U knjizi se pojavljuju i likovi iz prošlih nastavaka , pa tko nije čitao od početka svakako preporučam jer biti će vam puno zanimljivije i zabavnije, a svijet ekipe Chicago Starsa morate upoznati.


Post je objavljen 13.10.2017. u 08:54 sati.