Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Noć u Orient expressu Veronica Henry




Noć u Orient expressu Veronica Henry

Izdavač: Mozaik knjiga

Svima je dobro poznati vlak Orient express koji odiše luksuzom i glamurom. U ovoj priči pratimo skupinu putnika koja je uživala jednu noć u ovom luksuznom vlaku. I dok se vlak puni putnicima, ispijaju prvi gutljaji šampanjca upoznajemo nadasve zanimljive likove, ali i njihove priče. čeka nas zanimljivo putovanje do Venecije. Usporedno sa pričom putnika iz vlaka imamo i priču vremešne Adele koja priča svoju životnu priču.
Imogen je Adelina unuka koja dobiva zadatak da otputuje u Veneciju po svoj rođendanski poklon, po sliku takozvanu Innamorata. Ona je također putnica u vlaku. A sve što će se dalje događati u Veneciji za Imogen će imati veliki značaj i otkriće.
S druge strane ima još zanimljivih putnika .pa tako pratimo priču dvoje mladih ljudi Emmie i Archie koji su osvojili nagradno putovanje na “Spajalici” u nadi da možda postanu novi par.
Fotograf Riley putuje svojoj Sylvie, a za njih je putovanje Orient expressom postala tradicija.


Putovanje vlakom traje cijelu noć , a mi otkrivamo životne priče koje ovi putnici nose sa sobom. Otkrivaju svoje tajne, emocionalne strahove, bolne uspomene i njihov bjeg od samoće. Za sve putnike ovo putovanje će biti putovanje života koje će im uvelike pomoći da sagledaju svoj život. A kad stignu u Veneciju njihov će se život u potpunosti promijeniti.


Zanimljiva priča različitih sudbina koje se međusobno isprepliću. Opisi koje nam autorica donosi su jako živopisni. Opisima krajolika i samoga vlaka imate osjećaj kao da ste i vi jedan od putnika Orient expressa. Iskreno mislila sam da će ovo biti jako dosadna knjiga i da je neću pročitati do kraja. Priča je napisana vrlo zanimljivo i nije dosadna, kad počneš čitati vuče te na daljnje čitanje ali kod mene nije postigla onaj efekt oduševljenja za odličnu knjigu. Zanimljiva, dobra priča koja čitaoca drži u napetosti i iščekivanju kako će sve završiti.






Post je objavljen 13.10.2017. u 08:51 sati.