Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

zoo

meni je razumljivo da su ljudi usamljeni i da bi nečim ispunili tu samoću uzimaju kućne ljubimce da im prave društvo. neko se odluči za mačke, drugi za pase, neki više vole tice a ima i onih koji vole rebice. i sam sam imao mačora koji je bija toliko dobar, di i neće pored nas vaki kaki smo, da ga se tribalo klonirat jer je svima donosio mir u duši. zna bi me čekat kad ću ić ubit oko, uvuć mi se pod pokrivač i grijat noge a kad god bi mu da jist doša bi se zahvalit. čudo jedno od mačora. nakon njega nismo više tili uzimat nikakvog kućnog ljubimca jer su šefika i milo dijete teško podnijele njegov odlazak u vječna lovišta.

no iman suside koji nemaju jednu mačku nego dvi, ali ni to im nije bilo dovoljno nego još uz to imaju i dva pasa, ali da se oni ne bi osjećali usamljeno onda in društvo prave i dvi papige, jedino neznan da li imaju ribice, pošto se one ne glasaju. ujutro kad se dignem skuvan kavu i onda se počnu glasat papige; čići, čići, čići al svako jutro! poslin nekog vrimena primjetim da se to glasanje događa u pomaku vrimena i skužin da se počnu glasat kad ih obasja sunce, jerbo ih sad prije 7 sati nema ni za čut dok su prije već u 6 kljucale po mozgu. onda izađen vanka i kako zatvorin vrata tako manji pas počne lajat onda ja zalupin vratima a on podivlja i čujen gazdaricu di mu viče 'ušuti!', oni veći se ne čuje al ovi maleni je kurčevit i svaki put isto, mačke baš i ne čujen.

znači moji susidi imaju pravi zoološki vrt u kućnom izdanju, i dobro ako njima tako paše, jedini su zajeb pasi šta i moraš vodit vanka u šetnju puvalo, grmilo ili slivalo, al neka nevodin i ja a ko voli nek izvoli. no mene je zaintrigirala jedna druga situacija. recimo da još imaju i zlatne ribice u akvariju i da su umisto oni papiga kućni ljubimci galebovi. i sad zamislite situaciju di je akvarij na nekakvoj komodi, galeb se namistija na televiziju i gleda u akvarij a mačke odozdo zvire kako doć do ribica, oni mali kurčeviti se mota tu negdi okolo i ja zaluoim vratima, on zalaje av,av,av,av, mačka se pripadne skiči na komodu i sruši akvarij, akvarij se prolije i ribice ispadnu uto galeb sa televizije iskoristi priliku i zgrabi ribicu u letu, drugi mačak ga pokuša zaustavit, jer oće i on ribicu ali ga u tome spriječi drugi pas, oni mirniji jerbo je mislija da napada malog kučevitog, i eto ti nereda.

pa jeba te ćuk kome pametnom bi došlo napamet držat zoološki vrt u stanu headbang

Post je objavljen 06.10.2017. u 15:31 sati.