Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mara Sayonara

Na današnji dan je umrla Terezija Avilska, katolička svetica, inače spisateljica, obnoviteljica karmelićanskog reda, i još puno toga.

Kažu kad je Terezija bila mlada da je bila prava namiguša, silena šta bi se reklo u Jabuci kod Trilja.

Zbog toga su se svi začudili kad je otišla u samostan, ko zna zašto je otišla, možda je osjetila poziv, možda zbog nesretne ljubavi, u svakom slučaju njena obitelj je mislila da će umrijeti. Umrla je puno godina kasnije i ostavila svijetli trag, kao jedna od najupečatljivijih osoba u kršćanskoj povijesti.

Na današnji dan je umrla i Janis Joplin, ona nije bila namiguša bila je introvertirana osoba, povučena opterećena raznim kompleksima, i fantastična pjevačica, jedna od onih koju nepogrešivo prepoznaješ kad je čuješ, meni osobno jedna od najdražih, umrla je mlada u 27. godini, ko zna možda bi i njoj bilo bolje da je otišla u samostan umisto u LA.

Na današnji dan 1988 zabranjeno je jodlanje u Austrijskim Alpama.

Dakle na brdu se ne smi jodlat, spusti se doli pa jodlaj kolko oćeš, jodlanje na brdu more izazvat lavinu, tako da moreš izazvat samoubojstvo jodlanjem.

Dakle ako Oćeš nekoga ubit jodlanjem moš u Sloveniji.

Mara je postala medijska zvijezda, šta ti je kad imaš muža hadezeovca, muž te prokine i postaneš jača faca nego Nives Celzijus.

Da je Marin muž esdepeovac ka oni Lalovac, mediji ne bi jebali Maru dva posto, morala bi ić kod Bujanca.

Sve ostale Mare koje mužovi naprokidaju, ne jebe ni Bujanec, a ovi drugi pogotovo.

Inače Maru muž zlostavlja dvi godine, otkad je naša priležnicu, prije jon je bija dobar, najbolji.

Tila se je Mara razvest od muža, ali jon je pripisa po kuće, pa nije, jebeš to šta te tu i tamo i prokine, po kuće je po kuće.

Uzela bi Mara njega nazad, makar je tu i tamo prokinijo, samo kad bi se delibera one kurbetine šta je nateže po Zagrebu.

Ministrica znanosti je bila sa Kolindon u Rumunjskoj, opalila je više selfija nego neke blogerice, doduše nije slikala ćevape nego samo sebe.

Iman ja tog prijatelja šta je jedan od glavni haenesovaca, pa je on lajka, a onda meni iskoči, tako da me ta Divjakuša progoni po fejsu.

Jebate to je takva kokoš da je oni Barišić kojem je glupost izvirala iz svake pore lumen za nju.

Neša the Chetnik Stazić je valjda iznerviran šta mu vojvoda Vučko neće doć u goste, reka da bi se Istra tribala otcijepit od Hrvatske ka Catalunya od Espane, eto jel ja lipo cilo vrime govorim da je Neša Četnik ka i svi drugi tolerantni antifašisti, a ??




Post je objavljen 04.10.2017. u 21:18 sati.