Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Danak anđelima J.R.Ward




Danak anđelima J.R.Ward

2. knjiga iz serijala Kraljevi burbona

Izdavač: Znanje

Obitelj Bradford smo upoznali i kao što znate ( oni koji su čitali) najpoznatiji su u proizvodnji ekskluzivnog burbona koji im je donio bogatstvo i uspon u visoko društvo. Nakon samoubojstva glave obitelji Lane preuzima stvari u svoje ruke jer treba pripremiti sve za žalovanje i sprovod, a također i nastaviti sa proizvodnjom burbona. Lane se susreće sa velikim problemom koji je njegov otac stvorio, a veliki oslonac ima u svojoj djevojci Lizzie. Obitelji prijeti propast, a silni milijuni su netragom nestali. Uz sve neprilike koje su snašle obitelj dolazi još jedna. Policija i Lane smatraju da patrijarh nije počinio samoubojstvo , nego da se radi o ubojstvu. Time cijela obitelj bude pod budnim okom policije i svi su pod sumnjom. Pod povećalom je najviše najstariji sin Edward, jer su on i otac bili u velikoj svađi. Edwarda uopće ne zanima ništa vezano za samoubojstvo oca, vjeran je samo alkoholu, a na njegovoj farmi konja pomaže mu kćer njegovog bivšeg trenera. Nakon nekoliko godina izbivanja napokon se pojavljuje i njihov brat Maxwell. Njihova sestra Gin još uvijek nije svjesna da je obitelj bez novaca i stalno traži novac kako bi i dalje mogla biti rastrošna, ali ubrzo će i ona doći pameti……


Skrivene tajne se polako počinju otkrivati, obitelj Bradford se više ne krije iza svojeg imena koje im je služilo da bi potkupili koga god bi stigli. U ovom djelu ćemo zbog toga upaznati pravu obitelj sa svim njihovim osjećajima i pravim licem, jer sve ostalo je bilo samo maska za visoko društvo.

Od spisateljice Ward nisam ništa manje očekivala, napeto štivo do samoga kraja, a ovo je dokaz da zna itekako pisati i održati čitatelju pažnju od početka do kraja.
Na početku knjige imate opis pojma Danak anđelima, a pojam se koristi u industriji proizvodnje burbona. Također imate i popis likova koji se pojavljuju u priči i uz to tko je tko. Knjige morate čitati po redu , a nas očekuje još jedan nastavak.





Post je objavljen 03.10.2017. u 14:30 sati.