Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Moja cura u Vegasu



Eto tehnologija je učinila i to mogućim. Prije možda godinu zapratila me na instagramu cura koja dobar dio godine provodi radno u Las Vegasu i još mi je na listi pratilica. San svake hostese, foto modela ili jednostavno obične djevojke iz provincije, koja vjeruje da je ostvarenje američkog sna još moguće, je raditi u Vegasu. Često smo se međusobno lajkali, čak izmijenili par komentara, ona je zadnje vrijeme otkrila čari photoshopa, to mi se već nije sviđalo.
Prvog je eto došlo do tog famoznog napada prolupalog tipa, oko 70 mrtvih. Ostvariš san, završiš u umjetnom raju usljed pustinje i bezveze te likvidiraju. Doživili smo i to da se narod s nostagijom sjeća selektivnog terora u Njemačkoj kad su likvidirani industrijalci bivši ratni zločinci, političari i slični, te paljene vojne baze. Terorizam se ne može izbjeći dok postoje ljudi bez šansi u životu koji jednostavno zarazno šire taj očaj. Vidio sam i neki naslov negdje da ovo nije terorizam, ajmo se igrati riječima. Dok sam se kratko bavio politikom zastupao sam bezuvjetni temeljni dohodak (basic income). Barem bismo nešto pokušali.
Ne javlja se, pretpostavljam da je dobro i da bi već netko u komentaru naveo da je među žrtvama. Uostalom to je samo virtualna prijateljica. Ja šetam dalje prehlađen prije posla i fotkam, u Rijeci još nije pljusnulo, radim popodne.



Post je objavljen 03.10.2017. u 11:05 sati.