Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

talenti

evo je počeja talent show. natjecanje ljudi različitih dobnih skupina u prikazivanju vještina koje posjeduju tj. talenata. konkurencija je bila golema, isto ka da tražiš posal u državnu firmu tako da je tribalo napravit selekciju kandidata šta oće reč da ovo šta gledamo je krema de la krem talenata, nešto ala parlamentarni izbori.

kako je dalmacija puna raznih talenata tako je u sinjošnjoj emisiji bila zastupljena sa čak dva predstavnika, princom georgom iz omiša i jednim šta mu nisam zapamtija ime iz segeta. princ je prikaza plesne vještine koje su članicu žirija martinu pukli u ekstazu tako da je odma pritisla oni botun za isključenje, ovi drugi su princa pustili još malo da i mi ostali možemo uživat u njegovom performansu, to van je nešto slično ka kada zastupnik pernar u saboru ima svoj performans.

onda je na scenu stupija oni iz segeta šta je tija pivat mariju magdalenu od doris dragović pa su se svi našli u čudilu kako to da muško oće pivat ženski glas, al dobro ima oni uškopljenih šta imaju visoki alt pa aj da poslušamo. i opet je ona vištica martina oma pritisla botun za isključenje dok su drugi pustili i nas obične smrtnike da se smijemo. mislim, ona martina je stvarno prava vištica, ona bi svima drugima uskratila zabavu, ka da je pricidnica države a ne žiri.

al da ne bi bilo da i drugi krajevi lipe naše zaostaju sa talentima tako je jedna talentirana hipnotizerka iz karlovca došla sa zlatnom ribicom koja ispunjava sve želje ali nikako njenu da priskoči kroz prsten. isto ka kad ministar financija predstavlja proračun i računa da će proć na prvom čitanju.

no ipak najveći talent je bija naš caruso, samo šta se onda, 20-tih godina prošlog stoljeća, nisu snimale take emisije, mislim, nije bilo televizije nego je program iša uživo. dakle, carusu su poslali čestitku iz new yorka da dođe nastupat u medison square gardenu, di ima puno naši iseljenika, pa to nije bija problem da mu se pošalje, isto ka da sad neko od naše mlade diaspore pošalje emajl pernaru da glumi kozma u jerry seinfeld showu. no kako bilo 'režiseri' su carusu organizirali ispraćaj i našli kapetana koji će ga odvest na povijesno putovanje koje se i danas prepričava te ga dočekali u sjevernu luku nakon čega je bidni caruso puka ki cvrčak i više nije piva.

i sa je meni jasno zašto ovi naši mladi talenti oće ić vanka! jerbo je ode kod nas toliko jaka konkurencija da ne mogu doć do izražaja. smokin

Post je objavljen 02.10.2017. u 11:05 sati.