Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Blog suspendovan (4600.post)



Jučer sam imao vremena za gluposti, nakon posla sam par sati trebao čekati sastanak, pa sam se na kompu, za ubiti vrijeme, zabavljao prijavama blogobandita, iako znam, da je to uglavnom uzaludan posao, no ionako nisam bio sposoban kreativnije provesti vrijeme, nego ispunjavati te tužilačke formulare. Najzanimljivija je provjera Googlea jesi li stroj, prvo sam rješavao kvadratiće u kojima su prometni znakovi, uspješno sam prošao, no u labirintu prijave sam se previše zamislio u koju bih kategoriju stavio zahtjev pa me ponovo bacilo na provjeru, ovaj put sam rješavao klikajući fotke na kojima su automobili. Ipak se uspostavilo da u suštini Google čisti samo pornografiju, ostalo prosljeđuje i upućuje te na direktan kontakt s adminima portala. Ajd dobro, naučio sam da mail adrese uglavnom počinju s info@ i oznaka portala. Jedan blog i jedna stranica od tri prijavljene s krađom mojih materijala su, što veli ovaj jedan suspendovani, za blog su i iz Googla potvrdili da su skinuli sa svojih tražilica, treće smeće se još drži, al za to imamo i mail za policijsku prijavu, to mi se zasad ne da.
Dio vremena za čekanje sam potrošio ipak znatno ugodnije šetajući, sunce se i jučer i danas jako dobro drži, a poslije svega je bilo i ugodno druženje.
Evo slučajno sam primjetio, još jedan okrugli post, čemu, zbilja ne znam, al što Meša reče, ni život nije puno smisleniji od smrti. Sad se ponovo spremamo u život, vikend je pred nama.
p.s.
Pljeskavica u "Panorami" Volosko je po okusu skoro ko Kostina.

Post je objavljen 22.09.2017. u 12:54 sati.