Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

evolucija

nikad nisan puno virova u onu darvinovu teoriju da je čovik posta od majmuna isto ka šta ne virujen u priču da je čovik sletija na misec. po ovoj prvoj teoriji tribalo je pet milijuna godina da nastane čovik, a opće je poznato da čoviku triba samo pet minuta da postane majmun. tako da ta teorija ne drži vodu isto ka šta ne drži vodu da su sletili na misec jer da jesu već bi obilato crpili mjesečeve resurse i ratovali radi prevlasti tako da su to sve tlapnje za praznovjerne. to je isto ka da žena kaže kako je nevina a ostala trudna.

no kako danas stoje stvari izgleda da nikad nećemo sletit na misec i da će buduće generacije učit od majmuna kako se guli banana. dobro, danas se može ostat trudan i bit nevin samo šta ja u tome ne vidin užitka. no da se osvrnem na banane. sidin ja tako na pjaci kad eto ti matere sa ditetom, bili u kupnju knjiga za školu pa malo odanili. bidna mater tegli one knjige, a onda opet kad promisliš da će sve to teglit dite u školu uvati te straj od tog pustog znanja šta će oti mališan upit tokom svog školovanja. po slobodnoj procjeni mora bit da je kreča u drugi ili treći razred osnovne.

side oni tako, mama naruči kapučino a mališan pago. donese konobar mami kapučino i ditetu pago, lupi po dnu boce da nabije tlak kako bi lakše otvorija bocu i boca učini plop, mališan se nasmije na taj zvuk a konobar mu sa smiješkom natoči pago u čašu u kojoj je već bila slamka. piju oni tako to svoje piće, normalno dite se samo približilo stolu i naslonilo usnice na slamku i srče kad u neko doba pita mater malog 'oš bananu'. kaže mali oću. izvadi mater bananu, jer usput je svratila kupit spizu i da ditetu bananu. kad, kaže mališan 'mama, oćeš mi je očistit' a mama odgovori 'provaj ovog puta sam, pokazala sam ti'. 'ali mama...ja to ne znam'. uzme mama bananu, očisti je tako da su kore visile i doda ditetu .

??? jebate!!! dite ne zna očistit bananu, a jebate!!! sidin ja tako i mislin se, a u pičku materinu najebali smo kad ovi ne zna ni bananu očistit. šta bi bilo da mora otvorit konzervu i to da ima nožić za otvaranje, a nisam baš siguran da bi zna otvorit i onu šta se samo potegne poklopac. jebate, pa majmun zna očistit bananu, ne samo to nego baca i kokosove orahe sa palme na kamen kako bi se raspukli. borba za opstanak naučila majmune kako se prehranit, a ovi bi i pored živi pilića umra od gladi, ma koji pilića, odusta bi i od banana na stablu jer je ne zna očistit. a jebate moj darvine mora bit da si bija mortus pijan kad si slaga tu teoriju, a i ti tesla sigurno nisi sa ovoga svita kad si izmislija struju.

Post je objavljen 13.09.2017. u 20:26 sati.