Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Century 21 okrupnjava tržišta nekretnina

ZAGREB - Na hrvatsko tržište nekretnina ušao je novi igrač, dobro poznat u nekretninskim krugovima - američka tvrtka Century 21, najveći sustav franšize za posredovanje nekretninama na svijetu, preko kojeg se odvija 20 posto poslova u svijetu (u prosjeku, svaki peti posao).
Time su Re/Max, prvi franšizer u prometu nekretninama u Hrvatskoj, i Sotheby’s, koji je nedavno ušao na tržište luksuznih nekretnina, dobili velikog i jakog konkurenta, a on je krenuo u
okrupnjavanje agencija.
Century 21 Hrvatska dio je američke tvrtke Century 21 Real Estate, okuplja 7400 nezavisnih agencija, ima 111 tisuća nezavisnih prodajnih predstavnika i prisutan je u 78 država svijeta.
- Hrvatsko tržište ima veliki potencijal, posebno za strane kupce i ulagače. U tom segmentu našim partnerima možemo ponuditi kvalitetnu platformu kako bismo što lakše došli do inozemnih klijenata. Hrvatske agencije za promet nekretninama već su odavno prepoznale snagu i sigurnost ulaska u globalne sustave franšiza, ali zbog uvjeta koji su im dosad nuđeni i slabe ponude franšiza nisu imali mogućnosti izabrati najbolju opciju za sebe. Trenutačno je nekoliko agencija u fazi pripreme za ulazak u naš sustav. Plan je da u sustav uđe otprilike 30 do 35 hrvatskih agencija te da do kraja godine prve agencije započnu poslovati unutar sustava Century 21 - otkriva za Jutarnji list Mario Debelec, direktor tvrtke Globalne nekretnine, koja je vlasnik master franšize (franšizodavac daje primatelju franšize ekskluzivno pravo na korištenje franšiznog paketa na jednom precizno određenom području)
Century 21 za Hrvatsku stanovi prodaja Trešnjevka

Post je objavljen 12.09.2017. u 19:00 sati.