Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NASLUŠALI SMO SE OBEĆANJA "POLITIČKIH DEMAGOGA" U BJELOVARU.



Jeste li zaboravili zadah spaljenog mesa od mesne industrije "Cromax" iz Bjelovara. Pogledajte danas taj gigant, kako je zarastao u travu i korov i šaš, i firma ne radi već godinama. Nikoga nije za to briga. A politička gamad opet ista prolazi na izborima, odnosno vi i glupi narode i licemjeran birate.... Naslušali smo se raznih obećanja od HDZ-a i SDP-a u Bjelovaru.

No, ima li dvojbe o ratnim profiterima, kojih ima na tisuće samo u našoj Županiji BBŽ-a. Cijeli je narod pao u neprosviječenost i krajnju zatucanost... Evo, danas (08.09..2017.) sad će nam pričati o plemenitoj vojnoj akciji Kusonje, gdje su izdani 18 bjelovarčana, dok dvojica su se pukim slučajem spasila. Ta dvojica su šogori od mistifikatorskog generala Mile Ćuka.

U Bjelovaru, danas će se jesti i piti i polagati vijence i paliti svijeće, u ime stradalnika u Kusonjima, ali nitko neće ni jedno pitanje postaviti - tko je izdao i prodao hrvatske branitelje... Sve je to smišljeno i propagandom popraćeno,..., kako je sve to u ratu bilo plemenito... Jeste li zaboravili uskladištenih 5000 tona zaražene koštane smjese na Ivanovčanskoj ciglani u Bjelovaru?! Koji se je tamo opran novac, za svaki mjesec 40.000,00 kuna.

Pitam vas: što je narod poduzeo protiv tih svih bezakonika?! Ništa! Pa, što se onda narod tuži, da teško i loše živi... Biti će još gore sa ovakvim narodnim mantalitetom... Izgleda Bog i partija su jedno te isto... To je čisti ugovor sa Đavlom.


-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 08. Rujan 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3860.




Post je objavljen 08.09.2017. u 10:22 sati.