Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/majamilanovi209

Marketing

Zašto su neke žene pokvarene do srži

Često se pitam zašto, zašto se žene okreću jedna protiv druge bez valjanog razloga.
Po svemu sudeći, tako je bilo i uvijek će biti. Tu ne gajim nikakve iluzije.
Ali zašto? Je li u pitanju pusta zloba, frustracije, ljubomora ili nešto mnogo gore? Jesi li ti psihopatkinja koju žderu osjećaji zbog kojih se moraš iskaliti na drugoj ženi? Možda je razlog sve navedeno, bojim se da bi moglo biti.
Kakav je osjećaj okomiti se na neku drugu ženu koja ti nije ništa napravila ali činiš sve da ju središ? Kako opravdavaš svoje postupke? Spavaš li noću ili kuješ planove za uništenje? Liječiš li svoje frustracije i komplekse terorizirajući drugu?
Mogu razumjeti žene koje su bile prevarene, izdane i koje imaju dobre razloge za osvetu. Onda navijam za uspjeh, sredi gaduru! Zaslužila je. Ne mogu razumjeti frustrirane one koje su naprosto nekoga uzele na zub.
Ne mislim na malo tračanja ili zlobne poglede jer je dotična ljepša/bolja/uspješnija u nečemu. Govorim o istinskom iživljavanju, koje možda započne konkurencijom ili zlobnim komentarom ali ne staje tu, pretvori se u pravu mržnju i zagorčavanje života. Ponekad pod krinkom prijateljstva. Ta zlobnica će svoju žrtvu tješiti, ohrabrivati ju i u isto vrijeme joj zabijati nož u leđa.
S druge strane imamo otvoreno neprijateljstvo koje zapravo nikome nije jasno, jer najčešće nema valjanog razloga. Najgore je kada budu upleteni ljudi sa strane, koje uopće ne zanima taj "sukob".
Halo ženo, ima li kooooga?! Ima li malo razuma? Ostavi se svoje "suparnice" i bavi se bitnim stvarima. Ne moraš biti prijateljica sa svakom ženom ali ne zagorčavaj život nikome. Čak ni ne govorim o ženskoj solidarnosti, ne duguješ nikome ništa. Ne drži ljestve drugoj dok se penje do svog cilja ali ih nemoj ni piliti.

Post je objavljen 07.09.2017. u 22:35 sati.