Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Zakon linča

Linč ili linčovanje označava samovoljno protuzakonito izvršavanje ubojstva nad stvarnim ili navodnim prekršiteljem zakona ili nepoželjne osobe bez prethodnog suđenja ili sudskog postupka. (Wikipedia)

* * *
U noći s 31. kolovoza na 1. rujna AD 2017., u satima kad iz svojih rupa, grobova i pećina izlaze vampiri, vukodlaci i vještice, u gradu poznatom iz povijesti po Gričkoj vještici, grupa od 29 pripadnika političkog KKK po drugi puta je izvršila egzekuciju nad, po njima, najvećim zločincem koji se ikad pojavio u toj zemlji vještica i vukodlaka.



Sve u maniri klasičnog linča, bez suđenja, bez sudske odluke koja bi optuženog proglasila krivim, pa makar i posmrtno, pripadnici te tajne skupine predvođene Velikim Meštrom, odlučili su da se spomenutom 'zlotvoru' zauvijek izbrišu bilo kakvi tragovi da je postojao.

Egzekucija je doduše izvedena na simbolični način, uklanjanjem njima mrskog imena s najljepšeg trga grada. To, međutim, ne znači da spomenuta grupa neće jedne noći otvoriti i njegov grob u tamo nekoj mrskoj im zemlji i u njenom glavnom gradu, na opće zadovoljstvo njihovih sljedbenika, probosti glogovim kolcem srce tog 'krvnika' naroda kojima pripadaju članovi spomenutog KKK.

Da se Vlasi ne dosjete, odlučili su da se trg koji je do sada nosio njegovo ime preimenuje u Trg Republike Hrvatske, umjesto njihovim srcima daleko dražeg naziva Trg NDH.

Cinik se u meni pita: Kako će trg u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti imenovati potomci KKK grupe ako jednog dana tu državu zbog prezaduženosti kupe neki novi, ovaj put financijski okupatori, primjerice Žutooki, i odluče da spomenuti naziv trga nije u skladu s njihovim svjetonazorom?


Post je objavljen 01.09.2017. u 14:16 sati.