Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ZAGREBAČKI KOMTEH DONIRAO MOTOROLE DALMATINSKIM DVD-ovima: Zainteresiranih puno više nego dostupnih uređaja!

ZAGREB

Dvadeset profesionalnih Motorola radio stanica poklanja se najpotrebitijim DVD-ovima u Dalmaciji, napisala je Facebook stranica “Vatrogasci – Oni su naši heroji”. Motorole su donacija tvrtke Komteh iz Zagreba, a iako su rabljene, sve su ispravne, testirane i programirane. Komteh se isto tako ponudio kompletirati Motorole koje bi donirali druge tvrtke ili državna tijela, a zainteresirani im se mogu javiti na e-mail radio@komteh.hr ili tel. 01/3091026.

Ova najnovija objava popularne stranice “Vatrogasci – Oni su naši heroji” naišla je na veliki odaziv DVD-ova, što je najbolje sažeo sam Komteh iz kojega pišu sljedeće: – Dragi Vatrogasci! Drago nam je što se javljate u tolikom broju, a ujedno i žao, to samo pokazuje loše stanje u vatrogastvu i cijeloj državi, nadamo se da ćemo moći pomoći onima kojima je to stvarno najpotrebnije, a svakako će se naći i pokoja stanica za par DVD-a koji nisu s područja Dalmacije, a svake godine ostavljaju srce gaseći požare dolje!

S područja naše županije javili su se vatrogasci iz Lišana, Novigrada, Biograda, Pakoštana, Galovca i od drugdje, a neke priče su stvarno teške. Primjerice, jedna Motorola iz Lišana Ostrovičkih teško je nastradala u požaru, dok su se iz DVD-a Krapina požalili da je njihova ukradena u Kistanjama prilikom gašenja požara. Može li sustav funkcionirati bez vitalne opreme? Ako imate starih, pa i neispravnih Motorola, ponudite ih onima koji će znati iste iskoristiti za dobru svrhu.…. antena zadar

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 29.08.2017. u 17:49 sati.