Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO JE UBIO HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA?! (10. DIO KNJIGE)


Hrvatski general: Ivan Korade

Urota protiv hrvatskoga generala Ivana Koradea, desila se je su samom vrhu aktualne vlasti u Hrvatskoj. Kada je general završio sve te ratove (1991.,-1995.), onda su urotnici i neistomišljenici, kao što je prvi Stjepan Mesić, koji je odlučio umiroviti generala Koradea.

Mesić nije umirovio samo generala Koradea, nego s njime još 11 generala: Janka Bobetka, Ivana Basarca, Davora Domazeta - Lošu, Ivana Čermaka, Krešimira Ćosića, Antu Gotovinu, Damira Krstičevića, Mirka Norca, Ivana Kapulara, Miljenka Filipovića i Ljubu Ćesića Rojsa.

Između ostaloga znade se kako je Mesić se obračunao i sa drugim hrvatskom generalima, kao što su: Vladimir Zagorec, Mladen Kruljac, Branimir Glavaš, Ante Roso, Mladen Markač, Damir Goršeta, Jure Zadro, Gordan Čačić, itd. Što znači da Stjepan Mesić, ne samo da je generale umirovio nego ih pozatvarao, rastjerao i likvidirao...

Na tome spisku se je našao i Ivan Korade, koji je poslije svoga umirovljenja našao se na "pripremanim" sudskim montiranim procesima, kada kažem "pripremani" da ga se javno i ocrni... Nije džabe general Korade bio potpisnik protesnog pisma i peticije. Likvidacija generala Koradea je pomno planirana i izvršena.

U to doba zna se da "vijećalo" se među vodećom barbarskom skupinom da generala Koradea se makne po svaku cijenu. Po mome mišljenju, ili bolje rečeno procjeni general nije smio nigdje drugdje da pogine, tj. da bude ubijen, nego u svome rodnome kraju u Velikoj Veternički.

Sjetite se onih lažnih priča u početku o "odbjeglom" generalu Ivanu Koradeu, odbjeglom-pa nije, pa da je "alkoholiziran" pa nije alkoholiziran... (nije pijan - nego lud) i dr. I tko može povjerovati u te sve ogromne laži?! Mora biti lud i dobiti takav epitet - jer luđak može samo nešto tako učiniti...

Moram ovdje i ovo reći u svojoj knjizi: Tko je ubio hrvatskoga generala ivana Koradea?! Vi narode; uvijek ćete imati lažne branitelje i invalide Domovinskog rata, ali nećete imati pravoga heroja i hrvatskoga generala Ivana Koradea. General je prethodne noći krajnje bio izdan na "zadnjoj večeri" kod Davora Petriša, koji je isto platio svoju cijenu.

Nije samo Isus izdani i uhvaćen na "Gori Maslinskoj", nego je i general izdan i uhapšeni na "Gori Petrovoj - Stari Golubovec. Zločinačke sve povijesne okolnosti se savršeno podudaraju. Kalež "krvi generalove" je prosuti kao prokletstvo na (ovaj) začarani Hrvatski narod.

Prije svega njegova je žrtva isplanirana i izvršena. Da se prikaže kakvi su hrvati ljudi. Uz medijske korumpirane trube" prodali su vam velike laži - pod istinu. Svi su se gotovo sablaznili na ono što je pomahnitali general učinio. Zaselak koji se zove "Velika Veternička" došao je na sve naslovnice u dnevnoj tiskovini kao vijesti.

I da je stvarno hrvatski general "pobio pola ološi i nevaljalštine " u svom zavičaju, ja mu uopće ne bi zamjerio. To sam ovdje karikirano* rekao - ako su oni to zaslužili. Mesić je kao Vrhovni komandant JNA (15.05.1991.,-24.12.1991.) poubijao mnoge građene i civile i Hrvate i Hrvatice, rušeći sa tenkovima, granatama, topovima,.., sve hrvatske gradove. I on je sada "dobrica?!"

No, sve se je to dogodilo, ti ratni zločini, ispred nosa naroda, koji je svjedok svih patnji... I nema nikakve osude do danas za Mesića i njegovu JNA?! Dok nema nikakvih čvrstih dokaza; da je hrvatski general Ivan Korade, poubijao sve te ljude. Dok su mediji javno optuživali generala, on odavno je već bio mrtav. Mnogi su tada sjeli na sudačku stolicu da sude generalu Koradeu.

Križni put od generala je trajao punih deveta dana. Hrvatsko javno mnenje bilo zacrnjeno "duhovima vampira" i pravim zločincima koji hrvatskome narodu ne žele dobro. Ni najbliža rodbina nisu imali pravo ni priliku da vide, ili uzmu "mrtvo tijelo" od generala Ivana Koradea. Pa, čak nisu imali pravo ni njegova supruga Ljiljana, ni sin Maro.

Te varalice su pokopale generala sa zatvorenim lijesom, kao zadnjega zločinca, kojega ni tko ne želi vidjeti. Još uvijek do danas se krije prava istina o generalovoj smrti. Ni mrtvozornici, ni patolozi, kriju svoje gledište toga fingiranoga slučaja, i ne smiju ništa kazati. Odnosno, oni nemaju nikakvoga prigovora.

U ljudskim glavama u kukavičjoj Hrvatskoj, je usađeni "čip" da Korade je bio zločinac. S time svime se slaže cijela vodeća vele-izdajnička politika, starješine, i hrvatski svećenici... I razbojnici u zatvoru Glini, mogu vrijeđati sina (Maria), od generala da mu je otac "monstrum". I to sve tako da bi sebe opravdali, da imaju male grijehe.

Obitelj Korade je i dalje izložena raznim proganjanjima i uništavanju... Dok je grob na Petrovoj Gori i dalje zapušten i ne posječeni, jer njegovu sudbinu su drugi smislili i zapisali, a ne dragi Bog. Pravi zločinci su na slobodi, i podsmijavaju se i pljuju dalje po generalu.

NAPOMENA: Nastavak slijedi...

-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25. kolovoz 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3813.


Post je objavljen 25.08.2017. u 10:49 sati.