Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Eksponencijalni rast

Ispa je Hajduk, a ko ga jebe barem smo uru vrimena duže bili u Europi od Dinama:))

Bili smo dobri, kad uzmemo u obzir da su ovi prošli tjedan igrali nerješeno sa Manchesterom čiji gazda ima sve novce na svitu, i da oni šta nan je da gol košta dva puta više od svih naših zajedno, nije to bilo loše.

Navijači su bili zakon, virujte vi meni to ima u Split i u Napulj i nigdi drugo, kakvi Reali i Barcelone, Bayerni i šta ti ja znan, samo Liverpool nan more konkurirat donekle, jer mi smo žešći.

Aleksandar Vučić je malog polaznika tečaja pod nazivom Kako biti Srbin, pita za koga navija, dite još mlado neiskvareno, bit će da mu je prvi tečaj je reklo za Rijeku, onda mu je Vučko četnik, reka da triba navijat za Zvezdu ili Partizan, jer nikad neće postat veliki Srbin i četnik ka i Vučko ako bude navija za rijeku.

Mađarski prežidente Orban je reka da ga ne jebe, da mu se stihijski useljavaju u zemlju muškarci od 20 - 40 godina, da njegov narod ima pravo birat s kim će živit, a drugi neka rade kako oće.

Viš ti Mađara, kako je on pogodija bit stvari, ko zagovara dolazak tih migranata, nedojebana babuskara Merklica, isto ka i druge nedojebane babuskare, Rada Borić, Sanja Šaranavka, Marina Škrabalo, kao i neke nedojebane babuskare s ovog bloghaera.

Osim njih podršku pružaju i muškarci žrtve pedofilije i oni sumnjive seksualne orjentacije ka šta su onaj Makarun, i oni Kanađanin, kao i neki Blogeri s ovog bloghaera.

Navedene skupine, znači nedojebane babuskare, i muškarci upitne spolne orijentacije, se pale na muškarce od 20-40 godina, koji su se nako malo uščuli od neredovitog održavanja higijene, njihovim dolaskom njihova očekivanja i nade da će bit nategnuti od navedenih pridošlica eksponencijalno rastu.

Sve mora ima bit završit pa i godišnji, a još je toplo, more je toplo, sve je nekako toplo, ljudi ovdje nisu ni svjesni koju privilegiju imaju šta žive ovdje, di je vako lipo toplo, di novci padaju s neba, pa onda grintaju na furešte, kojih je sve više i koji ostaju sve duže, evo je prošla i Gospa a oni se još muvaju, i šta je najgore još dolaze, ne daju poštenon svitu da pribroji eure od sezone i sprema se lagano na zimski san.

A štaćeš.

Post je objavljen 25.08.2017. u 08:36 sati.