Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Sezona 2017./2018. - odlasci, dolasci, pripreme...

Iza nas najuspješnija je sezona u povijesti kluba u kojoj smo predominantno osvojili 1.ŽNL te u 22 utakmice upisali 19 pobjeda, odigrali dvije neriješene utakmice i doživjeli samo jedan poraz na samom startu prvenstva u gostima kod Čazme.

Ljetna stanka donijela je nekoliko promjena u našoj momčadi. Napustili su nas kapetan i legenda kluba Andrija Pavlović koji će u budućnosti braniti vrata Trnskog, sjajni veznjak Boško Kosanović koji nije mogao odoljeti zovu 3.HNL i Mladosti iz Ždralova, te brzonogi napadač Danijel Kakša, ujedno naš najbolji prošlogodišnji strijelac koji je prešao u redove Ferdinandovca. Nesumnjivo je da su ovo veliki gubitci za jednu momčad, no dečkima se nema što prigovoriti jer su bili izuzetno fer i korektni, te fenomenalni prvo u smislu ljudske veličine, a onda i one sportske. Želimo im naravno svu sreću u daljnjem nastavku karijere.

Što se tiče dolazaka, pojačali smo momčad sa četiri igrača. Radi se o odličnom mladom golmanu Deanu Karasu, bivšem članu Mladosti(Ž), Trnskog i Bedenika koji će sa Branimirom Šimićem činiti vratarski dvojac kakvim se malo tko može pohvaliti, zatim veznjakom fenomenalne tehnike i razornog udarca Danijelom Majorom koji je do sada igrao u Lasti, BŠK-u i Bedeniku, veznjakom "virtuozom" Tinom Habalijom bivšim članom Bjelovara i Lovrana te brzonogim napadačem Albertom Marjakajem kojeg krasi izvrsna skok igra, a koji se vraća u naše redove nakon 2-3 godine stanke od igranja nogometa.

U pripremnom periodu odigrane su tri prijateljske utakmice te trokut turnir(sa dva protivnika po 45 minuta). U prvoj smo poraženi od momčadi Gordowe sa 4:2, zatim smo pobijedili Lastu iz Gudovca sa 4:1, na trokut turniru u Ždralovima pobijedili juniore Mladosti 1:0 te Ivansku 4:1, a u subotnjoj generalci u Velikim Zdencima pobijedili smo Zdenku sa 2:1.

Pripremnim periodom možemo biti izuzetno zadovoljni jer smo u svakoj utakmici nastupili bez nekoliko prvotimaca. Međutim, vrlo pozitivna stvar je ta da su puno više prilike za igru dobili naši juniori, u prvom redu Pinezić i Robić, koji su pokazali da se na njih može ozbiljno računati i u prvenstvu, te Dedaj, Belovari, Pavić i Marko Zbožinek.

U nedjelju počinje prvenstvo, idemo na noge novom članu 1.ŽNL Ribaru iz Končanice gdje idemo puno kompletniji, željni dobrog nogometa i naravno željni pobjede.

Post je objavljen 21.08.2017. u 19:42 sati.