Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kukljica

Iljadu ipo dice tribalo bi ić u Španjolsku na eskurziju, četri pet dana se seksat i opijat, i dva tri dana se vozit buson.

Zadnji dana u tu istu Španjolsku Alahu akbari gazu ljude, lagumaju ih i kolju nožin.

Agencije kažu da neće vratit novce, ministarstvo šta oće radit kukurikularnu reformu se izvlači, roditelji su ispižđeni, a dici se jebe, oni će radije da i neko zgazi ili prikolje nego da ne otiđu na eskurziju.

Prvo bi tin agencijama jeba mater, jer te ture prodaju po cijenama, ka da se mogu otkazat dvajsčetri ure ranije, a sad nešto serendaju, svima bi zabranija rad u Hrvatskoj.

Roditelje bi posla kod psihologa, ministarstvo rasformira, jer svak drugi more ignorirat pitanje a šta ako, ministarstvo nemore, odma mora odgovorit na to pitanje i dicu poslat kod zaostalih Mađara i Poljaka, kod kojih Alahu akbari ne gazu nikoga, ili u hotel Patriu u Beli Manastir, njima je ionako u konačnici svejedno di će se seksat i opijat, a više ih je već bilo u Barceloni nego u Baranji.

Kod nas Alahu akbari još nikoga ne kolju, za sada samo kradu i siluju, tako da se niko ni ne uzbuđuje prikoviše, kad nekoga zakolju onda ćemo palit sviće, nosit medvidiće, i srat o tome kako oni neće prominit naš način života, i naravno upozoravat od pojave neonacizma, jerbo svi oni koji mislu da gaženje ljudi kamionin, lagumanje i klanje po cesti, minja naš način života, su neonacisti, i svim silama se tribamo borit protiv nji.

Ti neonacisti, fašisti i pokemoni ionako još nikoga nisu ubili pa nan je sigurnije borit se protiv nji, nego protiv Alahu akbara, svaki pravi antifa zna da Alahu akbari imaju nožove, i da i boli kurac šta ti imaš novu jaketu, pa ih se bolje klonit.

Danas san bija u Kukljicu na Ugljan, lipo malo misto sa smišnin bungalovskin naseljen, koje je Ratko Čačić proda nekom Slovačkom fondu, niko mi nije zna reć otkud to Čačiću, bit će da mu je pokojni did ostavija, jebiga nekad je dobro u životu imat pokojnog Dida.



Nego kako ste mi vi, šta radite, ima li kakvi tračova, jel ko koga zaskočija.


Post je objavljen 21.08.2017. u 18:11 sati.