Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pozerke na Kamplinu



Par dana smo otišli na Krk, ne zato što mi se išlo na more, valjalo je malo to obići nakon što su tu boravili prijatelji iz Berlina dok smo mi bili tamo i dobro da smo došli, neke prozore tamo samo domaćin zna zatvoriti.
Najbliže šetalište za Jina je tamo par trga Kamplin i obično odšetamo tamo pas i ja tamo nakon mog kupanja, ako je drugarica odsutna, ako nije onda radimo dužu turu. Postoje klupe tamo nakon što Jin obavi osnovne potrebe, klupe služe za moje potrebe promatranja.
Osim turista koji prolaze kao na traci par je okupljalište raznolikih samozaljubljenih pozerki i pozera. Kaže cura roditeljima :"Jeste li primjetili, svake godine kad dođemo u Krk na nekoliko dana taj čovjek tu sjedi s psom", slijedi smijeh.
Malo sam umoran, tek smo stigli s puta, dosta sam fotkao, razmišljao sam koje su mi fotke najnevažnije, pa su nekako ove pobjedile fotke vježbačica mada je moglo biti i obrnuto, ne želim stavljati ništa baš zanimljivo ak nemam neku poruku, nema veze što je do iste malo kome stalo.
p.s.
Čekalo me i par mailova i prijatno iznenadilo, jedno zapažanje da sam pogrešno označio zgradu na Potsdamer Platzu, moguće, ne da mi se sad tražiti i provjeravati, ovo je samo blog za koji nisam plaćen, niti mi se za tekstove da seriozno pripremati, ja sam mislio da je to ta zgrada, ako nije žao mi je, da je to nešto kao za blog knjigu ili buduću antologiju il da nekog zanima iz važne potrebe jel to zbilja ta zgrada provjerio bih, u svakom slučaju veseli svaka pozornost posvećena nečemu tak nebitnom kao što je ovaj blog i tih par mailova i komentara primjećivanja da nema novog posta. Hvala!


Post je objavljen 19.08.2017. u 21:30 sati.