Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

prekobrojni

evo čitan ove naše medije i nikako da se oslobodim osjećaja šoka i nevjerice. ne radi se tu o svjetskim zbivanjima niti o crnoj kronici a još ponajmanje o dnevnoj politici u hrvata nego o zastupljenosti tema koje bi po ocjenama iole ozbiljnijih kritičara spadeale u šund.

kad pročitate uvodne članke koji čine cca 25% posto vijesti i od kojih su najmanje 60% oni o crnjacima sljede vedrije teme. e te vedrije teme mi upravo i izazivaju šok i nevjericu, na ove o crnjacima sam već navika to je ionako naša svakodnevnica, a na zapadu ništa nova, uvik in je prijetnja rusija iako in isilovci zadaju značajne probleme. zašto u rusiji nema isila? zato šta nema ni demokracije. al nisan mislija o tome nego o teroru koji se vrši nad poštenim čitateljstvom muške populacije heteroseksualne orjentacije.

dakle, te vedrije teme su... pa da navedem neke od naslova, biti će slikovitije:' zabranjena kombinacija: anamarija asanović sparila je nespojivo i zasjala u 'zloglasnom' izdanju', ili 'doslovno je zasjala: haljina ornele vištice svima je 'upala u oko', a ima i zanimljivu priču', ili 'alka vuica otkrila 'recept' za slomljeno srce: nisam zbog ljubavi pila apaurine, ali sam jako puno pušila i znala popiti previše vina', ili 'zar je do toga došlo: na ovaj je modni odabir maje šuput morala reagirati čak i njena majka!' zamisli!!, ili 'ella dvornik ponovno izazvala buru reakcija: ovo je malo privatnije pitanje, al sam znatiželjna...' itd. od ovi muški pojavija se jedino sjetni radeljak sa konstatacijom 'radeljak obuzet emocijama objavio dirljiv status: 'bila je luda i jedinstvena. nepopravljiva i bezobrazno ravnodušna...' jebate! tako o bivšoj, koja nije više među živima, govorit! sramota, ma ke sramota, šok i nevjerica! al štaš, triba se pojavit u nekom mediju da te ne zaborave, možda još ima mladih šta vole one priko sedamdesete....

al šta san ono tija reč??? a...e...ispada da se o muškima uopće ne piše, šta je diskriminarujuće osim ako nisu izašli u crnoj kronici ili ako nisu pretmet čežnje. žene su zauzele medijski prostor a ljute se kada oni umisto modnih pista gledaju nogomet. pa jebate šta in drugo preostaje! da su ka radeljak proglasile bi ih pedofilima, da popiju koju čašu vina više bili bi alkoholičari a ne bi razumile da je to radi ravnoteže psihičkog zdravlja, ako bi rekli da mama maje šuput zna najbolje svoje dijete onda bi bili zatucani, menzes elle dvornik ne bi smili ni spomenit, a kamoli njene mame jer bi i oma napale 'kako ti to znaš!' da ne spominjem onu gastarbajtericu nove generacije šta se tri godine satirala po dojčlandiji tražeč nekog od prekobrojnih i zaključila da se bolje vratit nazad dok je vrime jer ih možda više ne bude.

još od 16. stoljeća niko osim goethea nije pisa šta mi muški prolazimo i proživljavamo. uzimalo nas se zdravo za gotovo. jebeš pravo glasa kad ti je emancipacija oduzela ravnopravnost. da li itko razumi naše patnje? strahove kada se rodi prvo dite? robu kupujemo u pratnji žena jer one oće da mi lipo izgledamo, jebe ih se šta ispadamo redikuli ili nam je neudobno, ako joj, kad je nestalo plina, kažeš da zove dostavu onda ti odbrusi 'a za koji kurac si ti tu', ako pogledaš drugu, nedaj ti bože da si prokomentira, sedam dana si na kruhu i vodi, ako gledaš utakmicu, šta ti je jedino i preostalo, opet si sedam dana na kruhu i vodi jer ona nije pogledala tursku seriju, ne daj ti bože da nisi reka 'nazdravlje' kad je kihnula, a troke da nisi popratija kad ogovara svoje prijateljice kako su se obukle, brrrrrr ne daj bože ni neprijatelju.

šta vi mislite o tome? jel to pošteno?

Post je objavljen 18.08.2017. u 16:32 sati.