Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Prva hrvatska opera

Javija se exprešidente, oni ljignja šta je niki dan vidno uznemiren Tonsonovin nastupon, vidijo u centru Zagreba ustašku guju, i naglo učinija škerac volanon i zapičija se zguza u neku babu.

Zajebano je to kad se čoviku pričinjaju ustaške guje, nikad se ne zna kad će neki tako poremećen, tit nekoga naguzit i koga, manito je to, od taki ni u rođenoj garaži nisi siguran, i baba je bila na parkirnom mistu, pa zakurac.

Dakle taj ljignja je skupa sa još nekin govnariman, iznerviran jerbo će danas na gospu bit prikoviše religijskog programa, a to jako uznemiri 3,5 % atejista i 4% agnostičara koliko ih recimo ima u Zagrebu po podatcima iz popisa stanovnika.

Eto ima ih 7,5 posto, ali zato balave ka da ih je 104% ka kad je Slobo pobjediva na izborin.

Eto ja ne virujen da našoj braći pravoslavcima smeta religijski program, tribali bi bit stvarno velika govna da in smeta naš religijski program kad eto i njihov prenosimo, isto tako i židovima i muslimanima, a ja ne virujen da je iko od njih toliko govno ka ovi atejisti i ovi drugi.

Neki Alahu akbar u Zagrebu je vidija ženu s torbama, a kod njega u Afganistanu je običaj da ženu s torbama pojebeš, pa je on tija pojebat tu ženu, ali ona nije tila pa je on ka argumentaciju da bi mu tribala dat one stvari izvadija skalpel.

Da bi izbjegli daljnje nesuglasice, ja bi predložija da Rada Borić, Sanja Sarnavka, Marina Škrabalo, Sandra Benčić, neke blogerice koje su cvilile nad sudbinom Alahu akbara, i sve ostale welcome skojevke, šetaju okolo Porina sa torbama, kako bi Alahu akbari imali koga pojebat kad nosi torbu.

Inače tih Alahu akbara, su nam vratili oko 1500, one koji Švabama Austrijancima i drugima nisu valjali radi sklonosti kriminalu i navici da pojebu žene s torbama, poslali su nama, i slat će nam ih i dalje a mi nemamo šta s njima jer pripametni Salam alejkum maj nejm iz Ranko je prikršija sve procedure u dogovoru sa svojin šefon.

Eto tako se naši atejisti i agnostici brinu za svi nas, jedni zovu Alahu akbare da nas jebu ako nosimo torbe, a drugi se bore protiv religijskog programa jer eto taj program i oni koji ga gledaju su ti netolerantni, koji neće da prihvate da ih neko može pojebat ako nose torbu.


Post je objavljen 15.08.2017. u 16:07 sati.