Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mesoreznica

virujen da svi znate šta je mesoreznica. ako ima takvi koji su u nedoumici, tj. ne znaju šta bi mislili kada se spomene pojam mesoreznica da razjasnim kako je to ona sprava sa velikin okruglin nožen na stalku koji rotira i koja ima jedan pomični dio šta ide tamo-amo. e taj dio šta ide tamo amo je ključni element mesoreznice, osim onog kola šta regulira debljinu rezanja, jer da on ne ide tamo-amo zakurac bi oni okrugli nož vrtija. znači, za dobro izrezat buđolu, murtadelu oli čajnu ključna je linearna kretnja segmenta koji ide tamo-amo.

e, a jeste li se ikad zapitali koje su nus pojave od tog dila šta ide tamo-amo? sto posto niste. ali idemo redom. dakle, te mesoreznice su obično smištene na frižiderin u pozadini di dođete uzet delicije ka šta su sir, mortadela, buđola, kulen, i razno razne kobaje (panceta i tvrdi sir se uzimaju u komadu). kako te frižidere uglavnom opskrbljuju tete koje vas uljudno pitaju 'šta'š' onda ti moraš oma imat spreman odgovor jerbo je iza tebe red ljudi koji isto tako čekaju uzet malo murtadele i sira ementala za maredndat i tada dolazi do izražaja brzo odlučivanje. ako je teta 'nako' uzmeš mortadele i sira ementala po 10-ak dkg jerbo su za rezanje na mesoreznici potrbne odmjerene kretnje pošto su to široke a tanke fete. ako teta nije ni 'nako' onda uzmeš pancete i sira u komadu da ne zadržavaš red.

e ali ako je teta 'za bacit pogled' tu stvar postaje kompliciranija, oš se zadržat a ne bi tija zadržavat red pa naručiš 20-ak dkg čajne i tada do izražaja dolaze skrivene tajne mesoreznice. kako je čajna puno tanja od mortadele onda su i kretnje za rezanje puno krače jerbo ima puno mali fetica, a red čeka. e ali dok teta reže tamo-amo, tamo-amo, tamo-amo tako se i njiše, pošto nogama stoji čvreto na zemlji a rukama drži čajnu na mesoreznici jedina slobodna zona koja se u tom trenutku mrda livo-desno je guzica i dok ona nareže 20-est dkg čajne to potraje, niko se ne ljuti jerbo niko nije iša priko reda, a bože moj čajnu triba narezat, i tako za marendu dobiješ i besplatni twerking view.

Post je objavljen 14.08.2017. u 14:05 sati.