Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Okupacija u dvi slike

Anemični premijer je odgodio uvođenje poreza na nekretnine, bila mu je jako zanimljiva i atraktivna rasprava između Hameda Bangoure, i Gordana Marasa, pa je premijer koji je muda izgubio još onomad kad mu je mama lekarka rekla nećeš ti u vojsku nije to za tebe, odlučio dat još prostora raspravi.
Koliko smo moderna demokracija vidljivo je iz činjenice da su u borbi protiv poreza korišteni i video uradci, neke đonson &đonson, inače utajivačice poreza, najfriškije ikone progresivne misli u Hrvata koja se za prava radnika bori na način da im uskrati plaću, što je na tragu druga moše pijade, koji je reka da samo siromašan i jadan proleter more bit dobar proleter.

Doduše vidili smo mi i bolji video uradaka, od strane neki pevaljki i izvlakačica lota, ali jebiga štaš sad, neš kobili gledat u zube.

Ali jebeš ti to da se mi vratimo na važne stvari.

Dakle svima vama koji ste glasali za Patka a ne za mene tribalo bi bit neugodno, svaka šuša ka i ova utajivačica poreza, svaki hamed, koji naiđe vama je super, isti ste ka i anemični, kad triba imat muda i sprovest reforme nema vas nigdi. Ako slučajno kažete šta mislite pas će van rejting, jebiga a toliko ste trud u lik i djelo uložili.

Dakle patak on je samo prethodnica, vidi koliko ih ima



I to nije sve, vidi ih još



To su specijalci

Eto tako vam je to glasajte za jednoga, vidit ćete koliko ćete ih dobit.
Neće proć par godina, svi ćete kvakćat ovuda, slavit ćete Dan neznanog patka, imat ćete kvak parade, najljepši trgovi će vam se zvat po Patku.

Eto a vi se zajebavajte.



Dok vam ne smrkne, ka onom Melinom Franji.


To vam je još jedan dokaz, da demokracija kao sustav u kojem Hamed Maras, đonson i đonson, kao i neke blogerice koje su glasale za patka imaju pravo glasa niukom slučaju nije savršen, dapače Miljama je daleko od toga.

Svima onima koji će mi reć da mi se iskrivila slika, mogu odma reć da mi se jebe za to da in uštedin trud.


Post je objavljen 10.08.2017. u 17:20 sati.