Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/secretgarden23

Marketing

Sljedećoj koja će ga voljeti

Da budem iskrena, dio mene htjet ćete mrziti. Dio mene uvijek će se pitati što ti imaš da ja nisam imala. Zašto ono što sam ja htjela i za što sam se silno trudila ti sada imaš.
Ali ja nisam nepromišljena, ogorčena, niti ljuta, naučila sam da si naprosto neke osobe ma koliko slične i koliko se voljele nisu suđene i učim prihvaćati to. Tako da ako te ikada upoznam bit ću i više nego ljubazna prema tebi, ipak dijelimo nešto veliko...

Par stvari koje bi željela da znaš...

On ima brižno srce, čak i za ljude koji to ne zaslužuju.
On će ti biti najbolji prijatelj. Pitat će te kako si provela dan, činit će ti usluge koje trebaš, nasmijavat će te i očekivati jednako od tebe.
Obožava Clash, nemoj nikada ništa loše govoriti o Clashu. To je njegova religija.
Pomozi mu oko izbora odjeće, voli dobru odjeću, ali nema definiran stil jer mu to nije previše bitno pa često kupuje impulzivno i krivo. Tu ti nastupaš.
Hrana. Ako je imaš, on će je pojesti. Nikada neće reći ne hrani i često će imati bizarne zvukove i izraze lica kad je u blizini hrane. Ako ga uspiješ držati jedan dan podalje od šećera, budi ponosna na sebe.
Uživaj u njegovim šalama pa čak i u onim najblesavijim, smij se glasno i vidjet ćeš kako to obasja njegovo lice.
Neka ti ne bude neugodno kad neprekidno u tišini gleda u tebe, on samo razmišlja o tome koliko si predivna.
Voli ga najbolje što možeš i pružaj mu podršku najbolje što znaš, on ima veće snove nego samopouzdanje. Još uvijek je nesiguran u sebe i treba nekoga kad posumnja u sebe. Govori mu kako je pametan, sposoban i vrijedan te da je pred njim svijet mogućnosti, neće ti vjerovati, ali ipak često mu to ponavljaj.
Svađat ćete se sigurno. Primijetit ćeš vrlo brzo da on ima veliki problem da održi fokus u raspravi, teško je vratiti ga na početak, ali ako ti je nešto bitno, ustraj u tome, nemoj mu dozvoliti da ode s te teme, vraćaj ga i vraćaj dok već i sama sebi beskrajno ne dosadiš. Ako to ne budeš radila on nikada nece shvatiti što si htjela i kad tad će te to izluditi i udaljiti od njega.
Ma koliko divno pričao, nemoj se držati prečvrsto za njegove rijeci, oduševljavaj se djelima, romantičnim gestama i dobro osmišljenim danima, tjeraj ga na to jer tako je dobar u tome, a tako često zaboravi na to.
Bit će odsutan ponekad. Bit će tužan, bit će jako tužan. Utapat će se u svojim mislima, vidjet ćeš to u njegovim očima i čuti u njegovom glasu. Budi uz njega, pokaži mu kako da pronađe sreću u sebi. Nadam se da ćeš biti uspješnija u tome od mene. Ja sam pokušavala sve dok nisam ostala bez glasa i strpljenja. Oprosti za ožiljke koje sam ja ostavila.
On ti sigurno neće pričati o meni, kao što ni meni nije pričao o svojim bivšim ljubavima, to ćeš morati poštovati jer tu ne popušta.
Nadam se da ćeš mu ti biti dovoljna. Nadam se da ćeš pronaći što god je nama nedostajalo za sreću i da ćeš ga voljeti na način na koji on nikada nije mislio da zaslužuje.
Našoj turbulentnoj i disfunkcionalnoj vezi koja je potrajala gotovo četiri godine nije bilo suđeno da opstane, unatoč tome što smo nas dvoje to htjeli. Naša on and off veza ranije je davala znakove da nema budućnost, ali ipak smo utišali te glasove koji su urlali da je vrijeme da pustimo jedno drugog i hvatali se za ostatke nečega što je nekad bilo, i pogriješili. Samo smo izgubili brdo energije i vremena. Još uvijek si to ne mogu oprostiti.
No ipak došli smo do toga i na kraju svega, međusobno si želimo sreću, tako da ti želim zahvaliti što ga usrećuješ i voliš na način na koji ja nisam mogla.
Neće ti biti lako, naći ćeš se u svađama gdje ćete koristiti toliko bolne riječi da ćeš imati osjećaj ga više nikada ne želiš vidjeti, čupat ćeš kosu u nevjerici do koje njegovo nerazumijevanje ponekad ide, koliko je spreman svoju nesreću i pogreške projicirati na tebe, dosadit ćeš sama sebi analizirajući njegove i svoje riječi... nitko ti nije rekao da ljubav tako izgleda, ali ako ne dozvoliš da prevladaju loše stvari, ako ne dozvoliš da odlazite ljuti u krevet na kraju će vrijediti, sigurno ćeš se osjećati voljenom, sretno, paženom i maženom, osjećat ćeš se njegovom.
Učini ga svojim, našla si dobrog.

Od srca, djevojka koja daje sve od sebe da ga više ne voli.

P.S. Napisano samo par sati prije nego što sam saznala što sam davno prije trebala cuti... nevjerojatno koliko nam Svemir daje znakove kad su nam najpotrebniji.


Sada,

djevojka koja ga više ne voli.

Post je objavljen 09.08.2017. u 14:35 sati.