Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kupovanje mobitelske nostagije



Finaliziramo boravak ovdje, danas se rastrčao po planiranim kupovinama, najviše vremena i živaca potrošio oko famozne Nokie 3310, ljudi su poludili, što će im glupi telefon cijene onih pametnih, išao sam na sigurno, u Saturn, kod njih nestalo.U Mediamarktu pak nemaju željenu crvenu boju, pristajem na tu drugu, izuzetno se teško otvara kod zamjene kartica, kad su ipak uspjeli, dobro je skrativši škarama, krećem da ću se pohvaliti drugarici s novog mobitela, kad tamo unutra niti jednog kontakta. Ponovo se vraćam, objašnjavam što želim, njih se dvojica konzultiraju i igraju pokušajima jer mladi su, nokia im je nepoznanica, na kraju pokazuje i brojeve koje sam smatrao izgubljenim, bit će posla s brisanjem. Čitam pred dućanom upute da ne bi bilo još neugodnih iznenađenja, ne piše ništa o načinu punjenja prvi put. Pitam jednog djelatnika u dućanu, daje mi odgovor koji me iznenađuje, pitam drugog, daje dijametralno suprotan, doma guglam, ista situacija, najpouzdaniji Nijemac kaže da on prvi put puni po starom dvanaestak sati, al ne kaže jel ga potpuno isprazni prije, kao što se nekad radilo.
Dosta toga neće biti u postovima ovaj put, zanemario sam hranu, najviše smo kod Turaka, onaj seljački doručak je otkriće, nije veganski, ima sitno sjeckanog špeka i šunke, a i köfte su standardno dobre. Izbor čajeva po kafićima je isto izuzetan, ranijih godina nismo primjećivali jer smo jednostavno pili druge stvari. Kad smo kod pića, razveselilo me danas, dobio uz malu bocu jegera i pribor za roštiljanje besplatno. Ni auti neće doći na red.
Eh sad vidim da sam drugu fotku osobe 6 mislio objaviti, ne ulazim koja je bolja. Zanimljivo mi je bilo i s ovom damom koja je zaslužila čak tri fotke, skužila me na kolodvoru kad sam okinuo jednu neuspjelu fotku, onda nešto čudno, ide zamnom u udaljeniji vagon vlaka koji je stigao i sjeda naspram mene. Nije mi se dalo više fotkati.
Ovu sam mislio:


Post je objavljen 08.08.2017. u 16:26 sati.