Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klimauredjajibalkan

Marketing

Klima Uredjaji Forum

Postupak čišćenja filtera - Kako bi došli do filtera koji je neophodno očistiti neophodno je skinuti poklopac unutrašnje jedinice. Poklopac se lako skida, najčešće ima “bravu” pri dnu koja se jednostavnim pokretom ka unutrašnjosti prostorije otvara. Na poklopcu se nalaze otvori za prolaz vazduha koje takođe treba oprati. Filteri se peru tako što se potope u mlaku vodu (do 30şC ) u koju opciono može da se doda neko sredstvo za čišćenje.


Klima Uredaji Varaýdin

Mala lekcija o tome zasto treba raditi redovan godišnji servis, upozorenje za čišćenje. Posle dugotrajnog korišćenja klima uređaja, cak i posle stajanja klima uredjaja tj. nekorisćenja, filteri unutar njega se isprljaju i zaprljaju naslagama prašine, kućnih grinja, bakterija, itd. Funkcija upozorenja za čišćenje automatski daje signal da očistite filtere kada se zaprljaju. Plazma filter – Prolaskom kroz visokonaponsko polje od 5kV čestice prašine, neprijatnih mirisa i virusa ioniziraju se pozitivnim električnim nabojem koje pri prolasku kroz izmenjivač, koji je nabijen elektro-negativnim nabojem, lepe za lamele izmenjivača na kojima se kondenzuje voda iz vazduha te sva prljavština otiče odvodom kondenzata. Jonizator – može stvoriti više od 1.000.000/cm3 anjona, koji mogu stimulisati cirkulaciju krvi, poboljšati funkciju pluća i sprečiti respiratorno prenosive bolesti. Nano-metar katalizator može da obnovi dezodorišuću funkciju samo izlaganjem sunčevoj svetlosti. Nano silver filter – Nano silver filter može da uništi ćelijski sloj bakterija ili snažno apsorbuje SH grupu proteina u bakterijama, stopa uništenja od 99%. Bio filter – Bio filter ima visoku katalizirajuću moć, kojom može da detektuje i neutrališe neprijatne mirise, viruse, formaldehid i ostala hemijska isparenja. Filter za prašinu je tradicionalni filter koji može da zaustavi većinu malih čestica prašine i lak je za pranje i čišćenje.


Klima Uredjaji Preporuke

Ovo je ovlasceni servis klima uredjaja,a cena usluga je i vise nego povoljna.Ugradnja klima uredjaja vrsi se brzo i profesionalno.Imaju dugogodisnje iskustvo i iskusne ljude koji montiraju sve tipove klima uredjaja,zidne,podne,plafonske,kasetne,kanalske.


Klima Uredjaji Ciscenje Filtera

I u svojoj kući, stanu, svom kutku koji je rezervisan samo za vas i vaše najmilije, želite da prijatno boravite zaklonjeni od velikih letnjih vrućina, da zaspete u prostoriji koja je prijatna i, da se ujutro probudite sveži i odmorni i spremni da se uhvatite u koštac sa novim izazovima koji su pred vama.


Važan aspekt servis klima uredjaja jeste i provera freona. Nedovoljna količina freona u klima uredjaju najpre se manifestuje slabim hladjenjem ili bukom koja dolazi iz spoljne jedinice zbog lošeg rada kompresora i može prouzrokovati ozbiljan kvar klima uredjaja. Ukoliko je kod naših klijenata upravo nedostatak freona slučaj, servis klima podrazumeva i proveru količine freona u klima uredjaju i po potrebi freon se dopunjuje. Provera se vrši uz pomoć posebnih manometara, a količina freona koji nedostaje može se dodati na osnovu radnog pritiska ili uz pomoć posebne menzure za freon https://www.frigocool.rs. Istovremeno vršimo i proveru svih spojeva na bakarnim vodovima da kojim slučajem nije došlo do popuštanja spojeva i curenja freona. Time je postupak servis klima uredjaja u potpunosti izvršen. 


Klima Uredjaji 7000 Btu Cene

Servis klima uredjaja Dumil Frigo nudi Vam kvalitetan i pouzdan servis klima uredjaja, kao i ugradnju klima, u najkraćem mogućem roku. Takodje, bavimo se servisiranjem svih vrsta električnih kućnih aparata, a na sve radove dajemo odgovarajuć...Pročitajte više https://www.frigocool.rs


klima uredjaj 7

Ali klima uređaj se mora najpre pravilno koristiti, da bi se osećali prijatno i da nebi doveli u pitanje svoje zdravlje, jer sa nestručnim korišcžćenjem klima uređaja možemo svoje zdravlje ozbiljno narušiti.


Klima Uredaji Jastrebarsko

Svaki proizvožač savetuje što češće čišćenje klima uređaja, čak se i garancija na uređaj uslovljava godišnjim servisom ili produžava prilikom godišnjeg servisa. Čistoća uređaja omogućuje nesmetani protok vazduha i rad uređaja.


Čisćenje radimo sa specijalnom tečnosti firme Activ Clean koja ujedno i čisti i dezinfikuje i osvežava vaš klima uredjaj. Spoljašnja jedinica se ne rasklapa kompletna jer za to u 90 posto slučajeva nema potrebe i često je na licu mesta to nemoguće uraditi bez kompletne demontaže spoljnje jedinice, već se čisti na licu mesta, pere i po potrebi izduvava. Na spoljnoj jedinici se vrši merenje freona i po potrebi se radi dopuna istog. Svi sitniji kvarovi oko instalacije spadaju u cenu servisa što znači ako treba da se zameni kraći deo izolacije ili da se crevo vrati u oluk ili u spoljnu jedinicu ili da se ponovo pričvrsti za klimu sve je to uračunato u cenu. Na kraju servisiranja obavezno je testiranje i puštanje klime u rad. Naši majstori su veoma pedantni i sve se radi veoma uvežbanom tehnikom.


Klima Uredjaji Cene

Filtere je neophodno čistiti – prati u intervalima do mesec dana u zavisnosti od zadimljenosti prostorije, vremena kada uređaj radi. Tako se skidaju sva prljavština, bakterije... Redovnim čišćenjem filtera se produžuje vek trajanja uređaja.


Uz toplije vreme ima sve više poziva od takozvanih servisa klima uređaja koji nude usluge redovnog godišnjeg servisa i navodno produžavaju garanciju. Redovan servis, kada se produžuje i garancija na uređaj, vrši isključivo servis koji je montirao uređaj ili servis koga uvoznik preporuči. U suprotnom, garancija na klima uređaj više ne važi.


Klima Uredjaj 8

Najpouzdanija i najkvalitetnija ugradnja klima urdjaja za sve namene.Veliki izbor uredjaja poznatih svetskih marki po malim cenama.Serviseri su profesionalni i veoma brzi.Sve pohvale za strucnost i saradnju.


Sledeći korak servis klima uređaja je hemijski tretman, odnosno čišćenje unutrašnje jedinice, koje se izvodi tako što se najpre skida njen poklopac i vrši pranje filtera i dezinfikovanje antibakterijskim sredstvom. Nakon perioda potrebnom za delovanje sredstva, pod pritiskom se nanosi određeno hemijsko sredstvo na isparivač i pristupa se mehaničkom tretmanu – čišćenju turbine i kadice (gde se skupljaju bakterije i ples) kao i obaveznom čišćenju isparivača. Naredna stavka servis klima hemijskog tretmana je upotreba termičko-bakteriološkog sredstva paročistačem na temperaturi od 170 stepeni celzijusa pod pritiskom od 3-4 bara. Na kraju, vrši se ispiranje vodom, takođe pod pritiskom. 


Klima Uredjaji Btu

Svaki proizvođač savetuje što češće čišćenje klima uređaja i servis klima uredjaja, pa se čak i garancija na uređaj svih proizvođača uslovljava godišnjim servisom ili produžava prilikom izvršenog godišnjeg servisa. Redovan servis klima je potreban iz dva jako bitna faktora: prvi je čistoća vazduha u prostoriji, a drugi čistoća uređaja koja omogućuje nesmetani protok vazduha i rad uređaja. Obzirom da je klima uređaj u načelu izložen raznim uticajima (grinje, prašina, bakterije) koji kontinuirano utiču na njegovu trajnost i ispravan rad, potrebno je periodično otkloniti uzroke koji bi mogli dovesti do neispravnosti samog klima uredjaja. Kontrola i dopuna plina, dezinfekcija isparivača, čišćenje kondenzatora, kontrola protočnosti kondenzata, mehaničke i elektronske ispravnosti, samo su neki od postupaka koji se obavljaju kako bi se izvršio servis klima uredjaja i kako bi klima uređaj zadržao svoju prvobitni kvalitet, pouzdanost i trajnost.


Klima Uredjaji Fonko

Osigurajte savršenu svežinu Vašeg prostora, izaberite Frigo Sistem Laura. Pretežna delatnost našeg servisa odnosi se na prodaju, montažu, servis i popravku rashladnih uređaja vodećih svetskih proizvođača. Takođe, vr&scar...Pročitajte više


Klima Uredaji 4 Kw

Kako biste obezbedili savrsen rad klime u vasem stambenom ili poslovnom prostoru,od presudne vaznosti je redovno odrzavanje uredjaja od strane ovlascenih majstora. Frigomax servis vrsi popravku i odrzavanje klima uredjaja vodecih svetskih proizvodjaca.


Klima Uredaj Gorenje 3 5 Kw

Ugradnja,servis i popravka split sistema,multi sistema,centralnih sistema.Dugogodisnje iskustvo je garancija vrhunskog kvaliteta.Najveci izbor polovnih i novih klima uredjaja najpoznatijih marki na jednom mestu po niskim cenama.


Prilikom svakog servis klima uređaja, prvi koraci naših servisera jeste puštanje klima uređaja u rad, nakon čega se proverava njena tehnička ispravnost. Tada se vrši provera svih glavnih aspekata normalnog funkcionisanja, odnosno ispituje količina freona, rad sklopova i kompletne instalacije, i detaljno proverava rad ventilatora, motora, isparivača i kompresora. Nakon provere funkcionalnosti, određuje se dijagnostika i pristupa čišćenju unutrašnjih i spoljnih jedinica. Servis klima vam tako pruža sigurnost da spremno dočekate letnju sezonu. 


Dočekajte spremni letnju sezonu, pozovite Alfa Cool servis klima uređaja. Iza nas je više od jedne decenije iskustva u servisiranju, održavaju i ugradnji klima uređaja vodećih svetskih proizvođača, među kojima se izdvajaju: Green, Mid...Pročitajte više




Post je objavljen 01.08.2017. u 16:53 sati.