Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Božo Vrećo na rubu nervnog sloma

Božo je ka i svaka druga žena nepovjerljiv prema muškarcima, pa je zato iznajmio prajvit detektiva da prati njegovog partnera Beograđanina, što se u Božinom slučaju pokazalo opravdanim, Božo je sazna da ga partner vara.
Onda je Božo ka i svaka druga žena, doživija nervni slom, isplaka je po njegovim vlastitim ričima more jadransko, i potražio utjehu kod mame i sestre koje su ujedno i najbolje Božine prijateljice.

E sad zašto je taj beograđanin privarija Božu i sukin, to ne znamo, je li ga privarija sa ženon, muškarcen, ili nekin ka Božo to još nije izašlo u javnost.
Koji je razlog prevare isto ne znamo, je li naša mlađu, mlađega, ili nekog kao Božo samo mlađeg ni to nemamo pojma.
Možda je Božinom partneru mama ili sestra, a možda i neka druga najbolja prijateljica, rekla dobro ako si već peder jesi li moga nać nekog našega, a ne tu bosančinu, ko bi ga zna.

I kako sad zauzet stranu, recimo da je Idu Prester napuca oni njezin, odma bi mogli zauzet stranu i reć dobro si i učinija, kako si i do sada izdura s takvon kokoši.

Inače Ida je išla sa Duricon u školu, šta je dokaz da škola nije svemoćna, iz iste škole more izać neko tako poseban ka naša Durica, a more i štraca ka ida.

Zato ja mislin da ta kurikularna reforma u kojon ne sudjeluje Kojotica, a sudjeluje neki Jokić nema smisla.

Eto i kod Jokića i kod Bože smo vidili, da to šta je Bog nekome da brkove i bradu ne znači ništa, a pogotovo ne da je to muškarac. Nekad prije su bradate žene radile u cirkusu, a sad je emancipacija dovela do toga da oće radit reforme dok pivaju sevdalinke.

Prije jedno sedan osan godina san bija u Udinama na koncertu AC/DC, a njih Olja sluša ujutro kad ide na posal, za razliku od Pjacete koja gleda u brojke na semaforu.
Koncert je bija ludilo, jebate kad oni roknu TNT, skupa sa onih šezdeset sedandeset iljada svita šta je bilo na stadijonu to se čuje do kraja svemira, ja mislin da se još odbija od planeta i luta vaseljenom.
Od koncerta AC/DC je bolji jedino koncert Mate Miše Kovača, na Poljudu kad nakon šta je Mišo četri ure drža ruke u zraku a Poljud je piva, Mišo otiđe ća u hotel, a Poljud još piva.
Božo Vrećo piva sevdalinke, ja volin sevdalinke, pa bi moga u ovom konfliktu stat na Božinu stranu, doduše ja više volin kad Hanka piva sevdalinke, Božo je nekako za moj ukus previše pičkast, a najviše volin kad sevdalinke pivaju Johnny, ne Štulić, nego jedan drugi, sa ekipon u Tuzli pod misečinon.

Jedan put davno, puno prije onog Mišinog koncerta na Poljudu san zalumpa, u lučici u Spinutu sa Josipom Pejakovićem, on glumi, ne piva, Zlatko piva, iako je tu noć i Josip piva, i Vajtom.
To je onaj, lovio jedan čovjek ribu, lovio lovio cijeli dan, pa ulovio ribicu zlatnu, E taj Vajta piva sve ka đuboks, oš ovo, Oš ono, i nevjerojatno je duhovit čovik, koji isto super piva sevdalinke.

Od svi pivača koje znan, najviše je moga izist pokojni Coce, a bome i pivat, i sada svaki, ali baš svaki put kad čujen kako Coce piva, kada umren, zamotaaaan u bilo, meni krene suza, i nemoš tu ništa, reka je neko te emocije su zajebana stvar......


Post je objavljen 01.08.2017. u 17:00 sati.