Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVA SAMA POLITIČKA BAGRA I UHLJEBI U HRVATSKOJ.



Svi se bore za neku fotelju, i da ništa teško ne rade u svom životu. Pratim serijal napisa u lokalnim novinama, o ljudima koji su otkriveni da rade bez diplome na određenim radnim mjestima. Zbog lažne diplome dobila je otkaz i pravnica M.T. Razotkrivanje cijelog lanca u Bjelovaru, je tek počelo, gdje prevaranti su otkriveni.

Eto, opet isto pitanje postavljam milijunti put: kako to da za nekoga zakoni vrijede, a za nekoga zakoni ne vrijede? U gradskoj knjižnici u Bjelovaru, već godinama radi na odjelu za posuđivanje knjiga Vojislav T. "Vojo", koji nema obrazovanje za "knjižničara", pa me zanima da li će netko njega preispitati - kako tu radi bez diplome?! i da li će morati vratiti novce za zadnjih 30-tak godina, jer primao je plaću kao visoko obrazovan zaposlenik.

Grad Bjelovar je vlasnik gradske knjižnice, i kako to da nitko do sada nije provjerio ljude koji tamo rade. U knjižnici imam "uhljebljenika" još iz bivšega komunističkog sistema. Koji su došli na takva radna mjesta pomoću komiteta i partije. Takav kaos vlada i danas u birokraciji i državnim institucijama, u politici, od HDZ-a i SDP-a, bagre, koja svoje kadrove je postavila.

Ovime putem obraćam se gradonačelniku Bjelovara, Dariju Hrebaku, ako ste stvarno odlučili provjeriti svjedodžbe i diplome, u ustanovama koje su u nadležnosti grada. Onda "pročešljajte" i gradsku knjižnicu u Bjelovaru. Neka mediji napišu obavezno imena i prezimena ljudi koji su otkriveni da rade bez diplome.

-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 31. srpanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3779.



Post je objavljen 31.07.2017. u 17:10 sati.