Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Multi kulti na plus trideset

Temperatura je danas skočila za više od 10 stupnjeva, moja ekipa odspavala točno do podne, pa evo dodat ću još jedan post prije nego što idemo na nedjeljni buvljak. Neću puno filozofirati, dvije tri riječi i par slikica o multikulti laži.
Jako puno Azijatkinja, Turkinja, Kineskinja, Japanki, Vijetnamki i inih, namjerno pišem u ženskom rodu, se iznimno dobro uklopilo u njemačko društvo i govore dobar njemački. Što se tiče muslimanskog načina odijevanja tu se razvila već prava industrija pokrivala za mlade koja dosta i otkrivaju onom tko zna gledati.
Priče o nespojivosti kultura i nemogućnosti suživota treba uzimati s rezervom. Izdvojio bih možda dio turske zajednice, koji se odomaćio u nekim kvartovima i uopće ih ne zanimaju ostali, djeca obavljaju nuždu po parkovima, ostavljaju smeće nakon roštiljanja, a usput s ogorčenjem gledaju lagano odjevene domaće cure i turistkinje.
Od odbjeglih, primjetni su mladi alkoholizirani Afrikanci, čini mi se da i inače lošije podnose alkohol, al to nema veze s kulturama, treba samo više raditi s njima.
A hrana ko hrana, odlične kuhinje, ali meni čudnom sve prezačinjene, jedinstvena svjetska pošast.



Post je objavljen 30.07.2017. u 12:28 sati.