Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO JE UBIO HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA?! (9. DIO KNJIGE)WHO IS THE CROATIAN GENERAL OF IVANA KORADA ?! (PART 9 BOOK)

Priča je medijski servirana kako je general Ivan Korade, u svom krvavom pohodu, počinio planirane osvetničke zločine, a počeo je 26. ožujka 2008., kada je (navodno) ubio svoga najboljeg prijatelja i vojnoga pobočnika Davora Petriša. Scenarij o tome kako je ubijao i bježao i vješto se skrivao sve do 03. travnja 2008., dok ga nisu pronašli u tuđoj vikendici, te generala je opkolila policija, zatim je on mrtav nađen s metkom u sljepočici. Između ostaloga Ivan Korade je imao nekoliko rana od metaka na obim nogama...

General bojnik Ivan Korade, je bio general Hrvatske vojske i zapovjednik "Puma" u Domovinskom ratu, koji se proslavio postavljanjem hrvatske zastave na kninskoj tvrđavi nakon oslobođenja grda Knina. Nakon toga Korade, je potom predao raport vrhovnom zapovjedniku hrvatskim oružnih snaga i predsjedniku RH., dr. Franji Tuđmanu. Da zadaća i zapovijed su ispunjeni...

Je li to moguće; u jednoj noći dogodila su se četiri ubojstva. Zatim osam dana nitko ne zna za generala Ivana Koradea? Ovo ne mogu biti ni bajke za malu djecu.. Svatko normalan u Hrvatskoj, i tko poznaje političke prilike i zbivanja u našoj zemlji ne bi povjerovao u takve budalaštine...

Ja sam od samoga početka od 1991., bio u Hrvatskoj stranci prava (HSP), i izašao sam iz stranke van 1999. godine, jer izdajnik i suradnik (bivše) UDB-e Dobroslav Paraga, je sve informacije dobivao od Stjepana Mesića, i plasirao ih u javnost putem medija. Tako je i za general bojnika Ivana Koradea, priopćio javnosti; da je u Zagrebu, dobio stan po iznimno niskoj cijeni na elitnoj lokaciji koji iznajmljuje, i u tome stanu da uopće ne živi... (Večernji list: 04. 04. 2001.)

Isto tako u srpskome listu "Novosti" piše u objavljenom članku, dana 12.02.2011., od autora i novinara Saše Kosanovića: da 7. gardijska brigada "Pume" iz Varaždina HV-a kojom je zapovijedao Ivan Korade, radile su "masakr" na zarobljenicima nakon završetka borbi u Hrvatskoj, i ratnih operacija, zbog vijesti o pogibiji Andrije Matijaša - Pauka, koju su Koradeovi suborci vrlo teško primili.

Nije li (to) bila redarstvena i policijska akcija "Oluja" kada su u hrvatskom Zagoriju, na generala s jednom rukom u Gornjoj Veterničkoj, ispeljali 3600 policajaca, komandosa, i specijalaca... Bojnih kola i helikoptera, i tko zna kakvih sve letjelica... Nije li to možda sve sumnjivo?!

Danas generala Ivana Koradea, nema zahvaljujući prvenstveno svim hrvatskim izdajicama, političkim krivokletnicima, i neprijateljima države Hrvatske.

NAPOMENA: Nastavak slijedi...


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24. srpanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3768.


Post je objavljen 24.07.2017. u 23:38 sati.