Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

SA TOBOM




slika: digital artist

napisano 4.11.2009 | na portalu Magicus, a 1. zbirke

"SJENA DUŠE"


https://www.magicus.info/ostalo/poezija/s-tobom

i 30.10.2010. objavljeno ovdje na blogu:

https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2010/10/

Već neko vrijeme ponavljam neke stvari od prije, pomislih, otkad sam sa njim, nemam inspiracije za neke druge misli, one su mi zaokupljene našim životom u dvoje, ovim danima koji lijeno teku, a opet su tako brzo prošli.

Cijela godina i pol stane u prstohvat živosti protoka i cjelovitosti tog osjećaja - biti sa nekim, ponovno živjeti sa nekim, ponovno voljeti i taj prstohvat protoka mogu otpuhnuti u daljine i vraćam im se i opet oduzimam od sebe sve daljine, približavam se njegovom životu, njegovoj duši.

Na jezeru našeg života kod pramca stoji taj čovjek i kroti moju razasutu dušu, umiruje te nemire koje kao bijele zmije pomamno izlaze iz zelenih očiju i žele ponovno zagospodariti mojom samoćom.

Ne osjećam više prazninu bijelog i cijeli svijet je stao na pola puta, a rijeka života struji tiše, nego ikada, između mene i neba sklopljen je mir.

Znam, dolaze ledena jutra okovana hladnim čeličnim sivim okvirima, ali mene griju tople plave oči i čuvaju mi dušu na dnu, potopljenu kao drevnu amforu punu mirisnih ulja…

Ah, život je lijep!


Image and video hosting by TinyPic
http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7673-60-4
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Citat čl. 229. st. 2. Kaznenog zakona:

„Novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine kaznit će se tko bez navođenja imena ili pseudonima autora objavi, prikaže, izvede, prenese ili na drugi način priopći javnosti tuđe djelo na kojemu je označeno ime ili pseudonim autora ili na nedozvoljen način unese dijelove tuđeg djela u svoje autorsko djelo ili dozvoli da se to učini.“


Image and video hosting by TinyPic

23.7.2016., prije godinu dana, iznenada je umro naš vjenčani kum, drag i divan prijatelj,

KREŠIMIR BURIĆ

i ova svjećica gori za njegovu divnu i dragu dušu:


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 23.07.2017. u 18:17 sati.