Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Lastavice, sretno...


Htela sam slikama čestitati rodjendan. Pozvala sam u pomoć Google. Očito imamo različite slike za neke pojmove.
Poželela sam prvo lepotu, jer ako žena nije lepa, to jest ima unutrašnju lepotu, mačku o rep. Muški su više za neke krivine ma i plastične. Dobila sam grotu, kamen koji zapljuskuje penušavo more. Dobro, može da prodje. More, sunce kupanje i ta kamenčina.
Poželela sam zdravlje, jer badava sve ako te i komarac ujede, drapaš seceli dan. Dobila sam neki kamen na kome je pisalo Hospital i bež, bež meco.
Lastavici su putovanja život. Google prikaza neke gužve na granici,kamen koji označava kraj ili početak neke države, čekanja, nekoliko sati. Nije baš rodjendanska čestitka.
Sreća je imala nekog muškića koji kleči kao klovn sa prstenom u kome blista kamen. Da... Ona se smeška zadovljno. Da li je sretna ona koja ga je ugrabila, ili on koji se nažuljao klečeći, ne znam, ali kamen je tu.
Zato, draga lastavice, želim ti puno kamenja svake vrste, znam da ćeš odabrati najbolji. Upotrebi ih kako voliš. Stavi na prst, hitni u more, ili baci na vrh neke planine, Zbog novog" g zakona, moj ti je savet da ga ne baciš nekome na glavu, čak i ako zaslužuje.
Možda je sreća u večitom traženju pravog kamena...SRETNO!


Znam da je sutra, ali imam prolem sa učantravanjem...



Post je objavljen 22.07.2017. u 07:00 sati.