Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

stranci

a ne, ne mislin na turiste o njima san već dosta reka i ne mislin više, šlus! nego ovi naši stranci šta su odlučili svoju domaju zamjenit sa lijepom našom. to van ga dođe isto ka kada su irci i sicilijanci išli u ameriku za boljin životon samo šta smo mi u boljoj poziciji od amerike. ovi su ošli tamo jerbo nisu imali šta ist a ovi kod nas dolaze zato šta oće dobro ist i to doma, a ne da mora ić u restoran kod gordona ramsija. za ne falit večina i je i otvorila neki restoran ili otel, ostali su sportaši šta mogu dobro poist i nešto ovi it-ovaca, al oni su ionako mahom vegetarijanci pa se ne računaju.

u split je prije neku godinu doša japanac masahiro okamoto koji je ka turista posjetija split i toliko ga je oduševija, a di i neće, da je jedva čeka otić u penziju kako bi se moga vratit u split i otvorit suši restoran u kojem poslužuje suši od pršuta. dobro, nije mi jasno šta još triba sušit pršut kad je ionako idealno osušen na drniškoj buri, ali japanac zna šta radi. onda nekidan čitan da su neki ameri došli iz los anđelosa i otvorili otel u zatonu. bija on u lijepoj našoj od splita do dubrovnika i kad se vratija u ameriku jedva se čeka rastavit, biće ota njegova bila vegetarijanka, i nač drugu koju je odveja na izlet u ljepu našu, poslin toga su odjebali sve u amerike i otvorili otel u zatonu. kažu ljudi da je ode bolji život i da imaju vrimena čak i za privatni život a i da znaju šta jedu jerbo kod nji u amerike je sve galofak, biće bili na janjetinu u perlice. onda opet san upozna francuza šta je doša živit u split, ali on mi je sumnjiv, kojega san ugostija debota ka grofa. francuz razrogačija oči, čak je poslin i zapiva.

meni su ti stranci simpatični. oni misle, naročito ovi iz amerike da su došli u neku egzotičnu zemlju, ma ne misle ništa, i onda se iznenade kako je ode kod nas život na dohvat ruke dok in oni dr. oz u amerike govori o zdravoj prehrani, manistri na pome, fažolu i kupusu, a tek kad provaju tripice ja mislin da se raspamete. karakteristično je da se svi oblejaju jerbo i imaju pozačega, nemoš se oblejat poza tikvica ili poza fileta o'brancina u pjenici od avokada, zna se koja rana podnosi maligane. bidan svit biće se doma nikad nisu ni oblejali kako bog zapovida jer ujutro moraju vozit do posla dvi ure i isto toliko nazad, ode kod nas je sve sve iza kantuna ka da idu u wolmart, nemoš se pošteno ni izgubit jer svi znaju da si stranac, i ko to ne bi volija. je da i malo jebe to šta za sve moraju čekat ali, bože moj, sve dobre stvari se u životu čekaju al i oni će skužit da ovo niko ne more platit.

apdejt:


Post je objavljen 21.07.2017. u 20:38 sati.