Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTVORENO PISMO - MILORADU PUPOVCU (SDSS)Gospodine, Milorad Pupovac, odmah na početku da vas upitam: Jeste li vi Srbin? I da vam kažem - Nemojte misliti; da ja nešto imam protiv srpske nacije, odnosno protiv svakoga poštenoga i pravoga Srbina.

Ali zato imam protiv svakoga "četnika", koje i vi podržavate, jer u hrvatskome Saboru, na zidu u svome kabinetu držite sliku od Jovana Raškovića, četničkog pobunjenika u Hrvatskoj.

Gospodine, Milorade Pupovac, vi u Hrvatskoj bolje živite nego koji Hrvat. U hrvatskome Saboru RH., uživate već "deveti" zastupnički mandat. To nema ni u jednoj svjetskoj državi.

Vi, tobože brinete se za Srpsku manjinu u Hrvatskoj, a niste Srbin,.., jer kao prvo ne govorite srpskim jezikom, nego Hrvatskim. Koliko novaca iz hrvatskog državnog proračuna se odvaja za pravoslavne - srpske religiozne objekte, i srpsku kulturu, i novinsko izdavaštvo...

U novom broju tjednika "Globus-a" 1389., od 21. srpnja 2017., pročitao sam i vidio naslovnicu; "SRBI SU ISKLJUČENI IZ SVIH VITALNIH PITANJA HRVATSKE".

Evo, ja dokazujem da Vi teško lažete i obmanjujete svako-jaku javnost. Ne govorite istinu, nego širite lažnu propagandu...

Pisao sam već, o tome - kako je: Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, i gradonačelnik Bjelovara, Antun Korušec, i župan BBŽ-a Miroslav Čačija, i vi Milorade Pupovac u Bjelovaru, u parku “Borik” otvorili svečano 08. prosinca 2010. godine, obnovljeno i do-građeno partizansko spomen groblje i partizanski spomenik „Poziv na ustanak“ od autora Vojina Bakića.

Poslije te ceremonije osobno sam vas Milorade Pupovac odveo (preko-puta) na mjesno groblje "Borik" u Bjelovaru, i pokazao vam Aleju 13/2., gdje je izvršena tajna sahrana oko stotinjak "leševa" ljudi koji su poubijani u ratu (1991.,-1995.), te žrtve su bile obilježene s križevima, na kojima nije pisalo ime i prezime, već oznaka "N.N". Kada sam ja to medijski obznanio 1997. godine u tjedniku "Nacional" Križevi su poslije uklonjeni.

Pitam vas; što ste vi poduzeli da istina se objelodani, i da rodbina od žrtava nađe svoje najmilije?! Ništa!

Između ostaloga u "Globus-u" na stranici; 10,11,12,13, i 14., pričate gluposti u svom intervju... Da je Josip Broz - Tito stvorio Republiku Hrvatsku. Gospodine, Milorad Pupovac, ako niste srbin, jeste li vi onda Magarac?! Pitam vas: Što ste?!

I na kraju "otvorenoga pisma" želim vam kazati: Tko uopće govori o istrebljenju Hrvata, a vi stalno "drobite" o antifašizmu i Jasenovcu... Dajte već jednom prestanite svađati narod. Ne govorite kako je politički uništena hrvatska materijalna proizvodnja... I kako su očišćeni radnici iz tvorničkih pogona... I ne govorite; o osakaćenom gospodarstvu... itd.

Gospodine Milorad Pupovac, otiđite iz hrvatskog sabora, jer kao što sam i ovdje dokazao - da Vi ne štitite uopće srpsku manjinu u Hrvatskoj, već ste "prokleti uhljeb" i ništa drugo... Srbi nisu nikada bolje živjeli u Hrvatskoj, nago što sada žive...

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 20. srpanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3764.Post je objavljen 20.07.2017. u 07:16 sati.