Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DRAGANA ZLOMISLIĆA ĐONIJA SUD ŠALJE PO PRIJEDLOGU NJEGOVOG ADVOKATA NA PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAČENJE. (1)

Foto: performans

IZ BJELOVARA PREKRŠAJNI SUD JE PREBAČEN U DARUVAR

Sjećate li se događaja koji se je desio 04.05.2015. godine, u 09,30 sati, u banci "KOVANICA" u Bjelovaru. Kada je ničime povedeni Dragan Zlomislić Đoni iz čistoga mira ošamario Branka Stojkovića.

Dragan Zlomislić Đoni, je za taj prekršaj "za remečenje javnoga red i mira" dobio poziv za Prekršajni sud u Daruvaru. Glavna rasprava se je održala 26.10.2015. godine, na koju se ja nisam pojavio kao oštećeni. Nisam htio sa tom budalom biti u sudnici...

Ali zato sud je kaznio novčano Dragana Zlomislića Đonija, koji je poslije suda toga dana oko 15,00 sati, nastavio piti po daruvarskim kafićima i raditi probleme. Kad je "Đoni" bio privedeni u policijsku postaju Daruvar, tamo je iznenadio policajca i dvaput udario, priskočio je drugi policajac, i on je dobio "šamar" od Dragana Zlomislića.

Zlomislića su stavili u posebnu prostoriju za zadržavanje, gdje je urlao i lupao, tada su ušli policajci da ga smire, i treći policajac je dobio šamar od Dragana "Đonija".

Kada sam ja rekao da "Đoni" je duševno bolestan, svi su se pravili blesavi. Evo, im sad neka vide što sve radi taj "lažni" invalid Domovinskog rata. Koji nije vidio ni jedan dan ikakvog ratišta, a kamoli ispalio metak... Ali zato prima svaki mjesec 8.400,00 kuna.

Na Općinskom sudu u Bjelovaru, vodi se suđenje okrivljenom Draganu Zlomisliću "Đoniju" za kaznena djela, napada na službene policijske osobe...

Nastavak priče slijedi...

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 17. lipanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3760.


Post je objavljen 17.07.2017. u 16:45 sati.